styria
Aktualno

»Stalno vlaganje v zurnal24.si in med.over.net je bilo ključno za utrditev na slovenskem trgu«

Med portali, ki so se po januarskih podatkih raziskave Merjenje obiskanosti spletnih strani (MOSS) odlično uvrstili, so tudi portali družbe Styria.

Styria ima v Sloveniji osem spletnih portalov. Med vodilne uvrščajo MojeDelo.com, bolha.com, zurnal24.si in med.over.net, sledijo pa jim še preferenca.si, style.over.net, starševski čvek in mama.over.net. Čeprav je med naštetimi glede na zadnje podatke MOSS za januar 2023 najvišje uvrščen zurnal24.si, generalni direktor Tomaž Gorjup poudarja, da to ni edini vidik uspešnosti, saj recimo bolha.com po meritvah MOSS zaseda 3. mesto med vsemi portali po številu prikazov. »Vsekakor verjamemo, da naš skupni portfelj portalov s svojo raznolikostjo, številom obiskovalcev in frekvenco njihovega obiska predstavlja unikat na slovenskem trgu. Nedvomno si ves čas prizadevamo k novim, izboljšanim storitvam, k sledenju najnovejšim smernicam in iskanju najbolj optimalnih rešitev, ki bodo prijazne do uporabnika,« pravi.

gorjup

Pripravljajo novosti

Letos bodo na največjem spletnem oglasniku bolha.com predstavili nekaj novih storitev, med njimi platformo turizem, ki bo povezovala ponudnike turističnih nastanitev na Hrvaškem in v Sloveniji z dopustniki iz Slovenije.

Prav tako bodo bolha.com nadgradili s storitvijo Brez skrbi, s katero bodo lahko uporabniki svoje izdelke prodajali in kupovali resnično brez skrbi, saj bodo plačilo uredili kar preko portala bolha.com, dostavna služba pa bo izdelek pripeljala od prodajalca do kupca. Če kupec z njim ne bo zadovoljen, bo lahko zahteval vračilo kupnine. Nakup in prodaja bosta tako brezskrbna in varna.

»Kot se je izkazalo v zadnjih treh letih, je bilo stalno vlaganje v zurnal24.si in med.over.net ključno za utrditev na slovenskem trgu in še kako pomembno za doseganje dobrih poslovnih rezultatov, zato bomo tako nadaljevali tudi v prihodnosti,« pravi Tomaž Gorjup.

Slovenci smo v toku s časom

Kot pravi Miro Mauhar, glavni izvršni direktor podjetja Styria Media, je Slovenija eden od treh glavnih trgov poslovanja Styrie (poleg Avstrije in Hrvaške). Po njihovih izkušnjah so slovenski uporabniki spletnih vsebin in storitev v toku s časom, saj redno uporabljajo različne aplikacije in storitve, ne samo domačih, temveč tudi tuje. »Zato si želijo, da so storitve hitre in prijazne za uporabo, k čemer stremimo pri vseh naših portalih in si prizadevamo držati korak s hitrim digitalnim svetom,« je še povedal Tomaž Gorjup.

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji