z
Aktualno

Slovenska spletna stran ocenjena kot najboljša na svetu

Kreativni studio The Wall Communications je prejel nagrado CSS Winner Site of The Day. Pravzaprav je studio v januarju prejel kar dve mednarodni nagradi.

CSS Winner in Awwwards sta dve od najprestižnejših mednarodnih nagrad za priznanje odličnosti v svetu spletnega oblikovanja in razvoja. Na tekmovanji se prijavljajo posamezniki in podjetja, ki izpolnijo obrazce na njunih uradnih spletnih mestih in so nato odobreni s strani mednarodne žirije oblikovalcev in razvijalcev. Ti potem nagrajujejo in predstavlja najboljša spletna mesta, ter preko platforme promovirajo inovativne spletne oblikovalce, razvijalce in agencije.

»Spletna stran je bila do zdaj mednarodno nagrajena dvakrat. 4. januarja 2024 smo prejeli Awwwards Honours, nagrado za prepoznavnost odličnosti spletnega oblikovanja in razvoja, 15. januarja, dobrih deset dni pozneje, pa smo prejeli še večjo, CSS Winner Site of The Day. Ta nagrada nam je pomenila še toliko več, saj CSS Winner vsak dan v koledarskem letu podeli nagrado le najboljše ocenjeni spletni strani na svetu,« je za MM povedal Tine Maher, oblikovalec, razvijalec in kreativni vodja The Wall Communications.

Spletne strani na obeh platformah so ocenjene glede na oblikovanje, funkcionalnost, uporabnost, vsebino in kreativost. »Nagrada je ogromen dosežek, ki nas kot studio in tudi Slovenijo kot državo umešča na sam vrh mednarodnega trga spletnega oblikovanja,« še dodaja.

Slovenija ob boku najboljšim spletnim oblikovalcem

Nagradi torej prepoznavata inovativnost, kakovost in izvedbo oblikovanja v digitalnem prostoru, hkrati pa je The Wall Communications postal prvi in edini slovenski kreativni studio, ki je prejel nagrado Site of The Day. »Mednarodni nagradi, ki smo ju prejeli, sta odraz tega, da se lahko kot slovenski kreativni studio postavimo ob bok najboljšim spletnim oblikovalcem, razvijalcem in agencijam na svetu, kot so Locomotive Studio, Lusion Studio in Unseen Studio,« sta za MM še povedala Tine Maher in Zala Česnik, ki v studiu skrbi za illustracijo, tekstopisje in uredniške vsebine.

z

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji