balcannes 2
Aktualno

Razglasitev finalistov letošnjega BalCannesa – vsak dan po malo na Facebooku

Od 8. februarja 2023 dalje na profilu BalCannes na Facebooku vsak delovni dan razkrijejo dva finalista za nagrade BalCannes. Zmagovalci bodo znani na Dnevih komunikacij, ki bodo v Rovinju od 20. do 23. aprila 2023.

Organizatorji pravijo, da je bilo število prijavljenih projektov iz Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Severne Makedonije, Slovenije in Srbije letos rekordno. Prijavljenih del je bilo več kot 180 (od tega skoraj četrtina v kategoriji družbeno odgovornih del), tri žirije pa so že izbrale najboljše.

Letošnja novost je nagrada Editor’s Pick Award, ki jo je izbrala medijska žirija, v kateri je bila tudi Simona Kruhar Gaberšček, glavna in odgovorna urednica Marketing magazina.

Intervju

DavidVisenjak
15. 06. 2024

Perutnina Ptuj je z novim lastnikom, ukrajinskim podjetjem MHP, pred petimi leti dobila…

Prodaja in marketing zelo dobro sodelujeta, saj že v obdobju načrtovanja uskladimo marketinške cilje s prodajnimi. Gradimo organizacijo s skupnimi…

Amélie
08. 06. 2024

V četrtek so na SOF-u udeleženci med drugim lahko prisluhnili Amélie Ebongué,…

Bolj kot znamka izkoristi ta kreativni duh TikToka, bolj verjetno bo pritegnila pozornost občinstva in ustvarila pozitivno dojemanje blagovne znamke.

Vito Sedej
29. 05. 2024

Vito Sedej, mlajši tekstopisec v Agenciji 101, je eden od kreativcev, ki je v zadnjem…

»Pri delu v oglaševanju mi je najbolj všeč to, da ob tako razgibanem delu vsak dan zelo hitro mine. Najmanj pa to, da dan včasih mine prehitro.«

Naši avtorji