mm
Aktualno

Prijave za mednarodno nagrado The! so odprte

Tekmovanje za najboljše komunikacijske dosežke v regiji promovira komunikacijsko industrijo in spodbuja odličnost v odnosih z javnostmi odpira prijave na tekmovanje.

»Čas je, da začnemo intenzivneje delati na izmenjavi znanja in izkušenj, saj je trg hkrati majhen in velik, odlični projekti pa so tisto, česar se morajo vsi v industriji odnosov z javnostmi zavedati in jih proslaviti,« je ob najavi letošnje izvedbe tekmovanja dejal Mario Aunedi Medek, predsednik Hrvaškega društva za odnose z javnostmi (HUOJ).

V društvu poudarjajo, da želijo spodbujati odličnost in izmenjavo izkušenj ter znanj, obenem pa spremljati trende kot primere dobre prakse.

V tem duhu vabijo agencije, podjetja, nevladni sektor ter javne institucije, da prijavijo svoje najboljše komunikacijske dosežke iz leta 2022. O najboljših komunikacijskih projektih bo odločala 12-članska mednarodna žirija. Na razpis se lahko prijavijo projekti iz Hrvaške, Slovenije, Srbije ter Bosne in Hercegovine do 2. oktobra 2023.

Tekmovanje poteka v devetih natečajnih kategorijah: za odnose z javnostmi v javnih ustanovah, društvih in nevladnih organizacijah, za odnose z javnostmi za velika, mala in srednja podjetja, družbeno odgovorno poslovanje, interno komuniciranje, krizno komuniciranje, politično, digitalno komuniciranje ter komuniciranje dogodka.

 

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji