urban
Aktualno

Organizirajte nepozabne dogodke

Ste že kdaj organizirali nepozabne dogodke v centru ali na obrobju Ljubljane ali pa v neokrnjeni naravi Jeruzalema?

»Izbira lokacije za vaš popoln poslovni dogodek je izrednega pomena. Zato bodite drugačni in izberite lokacije, ki nudijo 'na glavo obrnjeno atmosfero', popolno udobje in nepozabno doživetje. Takšno, ki si ga bodo vaši gostje še dolgo zapomnili,« pravijo v Urban Group.

Urbano & drugačno

Izbira lokacije za popoln poslovni ali družabni dogodek je lahko utrujajoča in čas jemajoča. Vsakodnevno se srečujemo s kopico dvoran, ki nam vse ponujajo enako zgodbo in vsebino. Zato vam tokrat predstavljamo ponudbo urbanih hotelov. Tistih, ki se skrivajo na obronkih Ljubljane, v njenem strogem in zgodovinskem bogatem središču, ali med neokrnjenimi griči vinorodnega Jeruzalema. Izbira lokacije pa je popolnoma vaša.

Chic dogodki v Ljubljani

Urban Boutique hotel leži v neposrednem središču Ljubljane in vsem ljubiteljem dogodkov nudi manjše, intimne dvorane do 15 oseb. »To je popolna izbira za raznolike umetniške predstavitve, bralne večere ali kaj podobnega, saj je videz dvorane zgled umetniškemu dogajanju in v svoji vsebini uteleša čisto domačnost urbanega, dnevnega prostora,« pravijo.

urban1

Če iščete nekaj večjega, pa vas morda pritegne »veliki brat« hotela, ki se nahaja na obronkih Ljubljane. Urban Ring je popolna izbira, ko si zaželite dogodka nekoliko ven iz mestnega vrveža, dvorane pa so različnih velikosti in sprejmejo vse do 60 ljudi. Poleg raznolikih prostorov za dogodke in kongrese, je obiskovalcem na voljo veliko brezplačno parkirišče.

urban2

Kjer se sliši le zvok ptičjega petja in vam razgled jemlje dih

Popolnoma drugačna in edinstvena zgodba je v hotelu Sibon, ki se nahaja na vrhu jeruzalemskih gričev. Obdan z vinogradi s svojo stilsko podobo predstavlja nepozabno doživetje za vsakogar. Njegova posebnost pa je tudi to, da ga lahko najamete kar v celoti. Kot tak je popolna izbira za korporativne dogodke, team buildinge, splošne predstavitve (na primer avtomobilov ali modnih idelkov) ali le druženje, kjer si želite miru in zasebnosti.

Vse to v kombinaciji z gastronomijo, raziskovanjem vinske destinacije in številnimi aktivni dogodki (kolesarjenje, pohodništvo), pa predstavlja nepozabno izbiro za vaše poslovno ali družabno srečanje.

urban3

Svojo popolno destinacijo za dogodke lahko rezervirate na sales@urbanhotel.si  ali pokličete na številko +386 70 533 000.

Intervju

Marko Klemen
25. 05. 2024

Marko Klemen, kreativni direktor za vizualne zasnove v DROM agency, se rad obkroža z vsem…

Sem pripadnik generacije, ki še ni že od otroštva odraščala z vso to tehnologijo, tako da me novi trendi in nove funkcije še vedno zelo fascinirajo,…

Nermina Mašala Kelić
25. 05. 2024

Predsednica žirije letošnjega tekmovanja Sempler, ki nagrajuje najboljše medijske…

Segment, v katerem so družbena omrežja najbolj spremenila delo medijskih agencij, pa tudi vseh drugih, ki delujejo v marketingu, je intenzivna…

Jenni Field
22. 05. 2024

Z Jenni Field, eno od predavateljic na 26. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi, ki…

»V današnjih organizacijah ljudje želijo biti slišani. Želijo čutiti, da njihov glas šteje in da se njihove ideje upoštevajo.«

Naši avtorji