aispiration
Aktualno

Odpravimo predsodke, povezane z umetno inteligenco

Umetna inteligenca buri duhove. Ne glede na to, ali imate do nje pozitiven ali odklonilen odnos, je dejstvo, da je tu in prej ko bomo razumeli, kako jo vključiti v svoje delo in poslovanje, bolj učinkoviti bomo.

Vprašanja, kot sta »Naj jo uporabljam ali ne?« in »Mi bo prevzela službo ali olajšala življenje?«, so brezpredmetna. Čas je, da AI implementirate v svoje delo in ga optimizirate. Kako? O tem bo govora na dogodku »AI-spiracija 2024: Kako in kaj z umetno inteligenco v letu 2024«, ki ga pri MM-u organiziramo 20. septembra 2023.

Ker je do takrat še precej časa, področje umetne inteligence pa se spreminja skoraj dnevno, vam programa še ne moremo razkriti, lahko pa vam obljubimo, da bomo predstavili najbolj aktualne trende, orodja umetne inteligence in primere dobre prakse. Hkrati bomo odpravili strahove in predsodke v zvezi z AI.

»V zadnjih nekaj mesecih se vse vrti okrog umetne inteligence. Vsi vemo vse, a nihče ne ve nič. Pri Marketing magazinu smo se zato odločili, da organiziramo prvi dogodek, kjer bomo združili domače in tuje strokovnjake, ki bodo postavili temelje za uporabo umetne inteligence v marketinški panogi v Sloveniji,« je o dogodku še povedal Tadej Premk, direktor izobraževanj pri Marketing magazinu.

 

Do konca meseca »blind bird« cena

Na dogodek se lahko do 31. maja 2023 prijavite po »blind bird« ceni, ki znaša 199,00 EUR + DDV. Tveganja ni, ker imajo vsi naši dogodki MM-garancijo: če niste zadovoljni, vam vrnemo denar.

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji