Nomago Bikes
Aktualno

Nomago Bikes: kolesa za vse

Nomago Bikes s svojim sistemom javne izposoje električnih koles spodbuja mestno kolesarjenje, njihova kolesa pa so tudi odlično komunikacijsko in kadrovsko orodje.

Nomago Bikes preko globalne platforme nextbike by Tier z eno registracijo omogoča uporabo koles po vsem svetu, v Sloveniji pa je uporabnikom na voljo več kot 600 koles v 17 občinah. Pri tem poudarjajo, da je mestno kolesarjenje korak k trajnostni mobilnosti, hkrati pa se številna podjetja v Ljubljani, kjer omogočajo določene ugodnosti, odločijo, da bodo kolesa uporabila kot komunikacijsko in kadrovsko orodje.

Svojim partnerjem ponujajo več možnosti sodelovanja:

  • preko storitve PARTNERbike si lahko zagotovite postajo e-koles na svoji lokaciji. S tem med drugim povečate dostopnost svojih lokacij in frekvenco obiska, električna kolesa uporabite kot unikatno in mobilno oglasno površino in povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke.
  • s storitvijo ADbike si zagotovite unikatno in mobilno oglasno površino, ki ponuja možnosti dolgoročnih in kratkoročnih kampanj.
  • s storitvijo BUSINESSbike pa poskrbite za svoje zaposlene. Z nakupom ali sofinanciranjem letne naročnine za sistem e-koles jim namreč zagotovite zdravo in okolju prijazno alternativo prevoza ali stroškovno učinkovito in privlačno obliko mobilnosti za premagovanje poti na delo, sestanke ali malico oz. opravke.

Med podjetji, ki so se odločila za sodelovanje z Nomago Bikes, je tudi Heineken, kjer pravijo, da v okviru partnerstva redno ozaveščajo o odgovornem pitju, sledijo trajnostni viziji in nenehno iščejo inovativne in učinkovite medije. »Partnerstvo z Nomagom nam omogoča, da ohranjamo dialog z različnimi deležniki, od potrošnikov in zaposlenih do mimoidočih in tako besede pretvorimo v prakso. V veselje nam je, da se trg mobilnosti v Sloveniji razvija in smo skupaj z Nomagom aktivni ustvarjalci boljšega jutri,« pravi Katja Sabadin, vodja blagovne znamke v družbi Heineken.

Ugodnost za naše bralce

Nomago Bikes bralcem podarja 30 minut brezplačnega kolesarjenja v Ljubljani s kodo MESTNOKOLO, ki velja do konca leta 2023. Aplikacijo lahko naložite na povezavi.

Intervju

draksler6
23. 09. 2023

Z Gregorjem Drakslerjem, ki sodi med najbolj izkušene direktorje marketinga na področju…

Vedno se srečujemo z izzivom, ali naj bo oglasno sporočilo bolj kreativno ali strogo prodajno, toda na koncu moramo doseči določene številke, kar je…

Primož Zupan
16. 09. 2023

V založbi Rokus Klett so predstavili novost na našem trgu – tečaje programiranja Coders…

Zaradi nenehne digitalizacije na vseh ravneh in področjih življenja postajajo tovrstna znanja, torej digitalne veščine, pomemben del našega vsakdana…

Božidar Abramović
09. 09. 2023

V okviru konference medijskih trendov SEMPL, ki se v Portorož vrača 19. in 20. oktobra…

Medijska ali katera koli druga komunikacijska agencija, ki ne bo sprejela sprememb, ki jih prinašajo orodja umetne inteligence, ne bo kos izzivom…

Naši avtorji