Employer Brand Awards
Aktualno

NLB z dvema nagradama Employer Brand Awards Adria 2023

Banka NLB je na podelitvi nagrad Employer Brand Awards Adria 2023 v Zagrebu prejela dve regijski nagradi, ki si jih podjetja prislužijo z najbolj učinkovitim prepletanjem korporativne znamke in znamke delodajalca.

Zasedli so prvi mesti v kategorijah za najboljšo znamko delodajalca v bančnem sektorju ter za integracijo korporativne znamke in znamke delodajalca. Namen nagrad je predvsem promocija vrhunskih kadrovskih praks in spodbujanje podjetij k nenehnim izboljšavam na področju zaposlovanja, zanje pa so se potegovala podjetja iz celotne regije.

Vesna Vodopivec, pomočnica uprave NLB, pristojna za področje upravljanja s kadri, je ob prejemu nagrad povedala, da priznanji odražata njihovo predanost cilju postati najboljši zaposlovalec v Jugovzhodni Evropi. »Verjamem, da smo s skupnimi močmi oblikovali izjemno kulturo podjetja, ki spodbuja razvoj zaposlenih, neguje inovativno razmišljanje in sloni na zavzetosti za izboljšanje kakovosti življenja v naši regiji. Priznanji potrjujeta, da smo na pravi poti. Veseli me, da smo uspeli ustvariti delovno okolje, ki ne samo privablja vrhunske talente v bančni sektor, temveč tudi omogoča rast in razvoj naših zaposlenih. Skupaj smo gradili trdne temelje naše znamke delodajalca in korporativne identitete, ki sta zdaj prepoznani in nagrajeni na najvišji ravni,« je zadovoljna.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji