jm
Aktualno

Nagrade PRO PR Globe prejeli tudi štirje Slovenci

V okviru letošnje mednarodne konference PRO PR na Plitvičkih jezerih so 25-im svetovnim strokovnjakom s področja odnosov z javnostmi podelili nagrade PRO PR Globe. Med prejemniki nagrad tudi štirje slovenski komunikatorji.

Letošnji zmagovalci prihajajo iz 13-ih držav, med njimi pa so tudi štirje Slovenci. To so Katja Fašink, direktorica komuniciranja družbe ELES Skupina, Laura Štraus Vuk, strokovnjakinja za odnose z javnostmi pri založbi Mladinska knjiga, in Andrej Krajner, direktor komuniciranja v Skupini NLB, medtem ko je kreativni direktor skupine Publicis Toni Tomašek prejel priznanje za poseben prispevek k razvoju stroke, nagrado Infigo.

Zmagovalce sicer nominira žirija, v kateri so nekdanji dobitniki nagrad PRO PR Globe in člani štirih svetovnih komunikacijskih združenj – Združenje svetovalcev za odnose z javnostmi (PRCA), Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), Mednarodna organizacija za komunikacijsko svetovanje (ICCO) in Pooblaščeni inštitut za odnose z javnostmi (CIPR).

jm

Intervju

Življenje z znaMMkami
20. 05. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Najbolj me navdušujejo ideje in znamke, ki se znajdejo na TAM-TAM-ovem Plaktivatu.

Beatrice Cornacchia
18. 05. 2024

»Zame je marketing znanost, zato ima vse, kar počnemo, lokalno analizo, ozadje, vpogled,…

TAK kolektiv
11. 05. 2024

Matic Lenaršič, Jernej Koželj in Janžej Marinč so oblikovalci, združeni v TAK kolektiv.…

Od vedno, tudi pred prevlado trenda trajnosti, smo usmerjeni v najbolj kakovostne rešitve v dani situaciji, s kar se da dolgo življenjsko dobo.…

Naši avtorji