dt
Aktualno

Kako ste pa vi?

Nemški Telekom letos s prazično oglaševalsko akcijo opozarja, da za praznike niso vsi srečni in zadovoljni.

Akcijo so naslovili »Kako si?« in z njo spodbujajo ljudi, naj v decembrskih dneh svoje bližnje povprašajo, če so v redu. Protagonist oglasa je empatični ravnatelj, ki je vir podpore za vse okoli sebe – učence, njihove starše, sodelavce in družino. »Ko se po še enem stresnem dnevu vrne domov, smo priča pomembnosti vprašanja 'kako si?' Ko nas nekdo vpraša, kako smo, namreč lahko z naših ramen pade težko čustveno breme,« pravijo snovalci akcije.

»Želimo si, da bi bili vsi ljudje med seboj povezani na najboljši možni način. Ta družbena povezanost je najboljša vez, ki skrbi, da je naša družba vredna življenja,« pravi Ulrich Klenke, direktor blagovne znamke pri Deutsche Telekom. »Mnogi od nas so imeli težko leto. Bolj kot kdaj koli prej so ljudje zaskrbljeni zaradi prihodnosti, zato je zlasti zdaj pomembno, da drug drugega poslušamo in smo drug drugemu na voljo, kadar potrebujemo nekoga. O tem želimo ozaveščati z našo akcijo,« dodaja.

Jens Pfau, glavni kreativni direktor v berlinski agenciji adam&eve, kjer so zasnovali oglaševalsko akcijo, pa poziva: »Ta kampanja je prijazen opomnik, da je skrajni čas, da pokličete svoje ljubljene in preverite, ali so resnično v redu.«

Akcija bo potekala v devetih evropskih državah – poleg Nemčije še v Avstriji, Romuniji, Severni Makedoniji, Črni Gori, na Slovaškem, Češkem, Hrvaškem in Poljskem.

Intervju

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

ŽIVLJENJE Z ZNAMMKAMI
12. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Naši avtorji