microsoft aleph
Aktualno

Httpool by Aleph v partnerstvo z Microsoftom na področju oglaševanja

Mreža globalnih digitalnih strokovnjakov Httpool by Aleph je bila izbrana za Microsoftovega oglaševalskega predstavnika v 23-ih državah Srednje in Vzhodne Evrope in drugih izbranih evropskih trgih* za razvoj Microsoftovih oglaševalskih akcij.

S partnerstvom, ki se začne 1. septembra 2023, bodo lahko oglaševalci in agencije v regiji izkoristili ponudbo Httpool by Aleph, ki združuje oglaševalske rešitve z vpogledi digitalnih strokovnjakov v regiji, za razvoj Microsoftovih oglaševalskih akcij. Sodelovanje omogoča podjetju Httpool by Aleph, da potrošnikom zagotovi dostop do Microsoftovega iskalnika Bing, iskalnih in ciljnih omrežij Microsoft Advertising in zdaj še Microsoft Edge, kar ustvarja diferencirane izkušnje z visoko dodano vrednostjo za potrošnike in oglaševalce, kot so sporočili iz Httpoola. »Microsoft je v ospredju inovacij in v svojo oglaševalsko platformo vnaša generativno tehnologijo umetne inteligence in s tem povečuje vrednost za oglaševalce,« dodajajo.

Za ustvarjanje in optimizacijo učinkovitih, lokaliziranih digitalnih akcij

Pogodba temelji na obstoječem in uspešnem partnerstvu v Latinski Ameriki in na Karibih, z izjemo Brazilije, ki se je začelo letos. Da bi oglaševalcem in agencijam po vsem svetu ustvaril priložnosti za rast, je Httpool by Aleph vložil tudi v svoje Microsoftove prodajne in operativne ekipe, ki strankam zagotavljajo podrobnejši vpogled v medijsko načrtovanje, strategijo ciljnih skupin in učinkovito optimizacijo akcij.

»Httpool by Aleph bo izkoristil svoje obsežne izkušnje s panogo in platformo v Srednji in Vzhodni Evropi ter preostali Evropi, da bi oglaševalcem in agencijam zagotovil ustvarjanje in optimizacijo učinkovitih, lokaliziranih digitalnih akcij. Prav tako bo poenostavil plačila na lokalnih trgih,« sporočajo.

Nove priložnosti v regiji

Srednjeročno namerava Httpool by Aleph povečati svoje ekipe, posvečene Microsoftu, v Srednji in Vzhodni Evropi ter potencialno ustvariti nove priložnosti v regiji za podporo splošne strategije rasti podjetja. Sodelovanje z Microsoftom bo prav tako razširilo portfelj podjetja Httpool by Aleph v Evropi, s čimer bo ustvarilo dolgoročne priložnosti za rast podjetja, hkrati pa zagotovilo pomembne rezultate za njegove oglaševalce in agencije na Microsoftovih platformah.

»Pri Microsoft Advertisingu smo ponosni na sodelovanje pri tem obsežnem prodajnem in trženjskem sodelovanju s podjetjem Httpool by Aleph v Srednji in Vzhodni Evropi ter na drugih izbranih evropskih trgih. Httpool by Aleph prinaša izjemno lokalno strokovno znanje, ki bo oglaševalcem in agencijam omogočilo popolno sodelovanje z Microsoftovo oglaševalsko platformo, ki dosega edinstveno, rastoče občinstvo več kot milijarde posameznikov v sistemih Windows, Bing, Bing Chat, Xbox, Outlook, Microsoft Start in našem omrežju založnikov tretjih oseb,« je povedal Mark Richardson, regionalni podpredsednik za Evropo, Bližnji vzhod, Afriko in Latinsko Ameriko pri Microsoft Advertising. Rabin Yaghoubi, glavni direktor za korporativni razvoj pri Alephu, matični družbi Httpoola By Aleph, pa pravi, da bo sodelovanje ustvarilo nove priložnosti za njihove stranke v regiji, da poglobijo svoje sodelovanje s potrošniki in spodbudijo trajnostno rast.

* = Albanija, Avstrija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka, Estonija, Grčija, Madžarska, Islandija, Latvija, Litva, Luksemburg, Makedonija, Malta, Črna gora, Poljska, Portugalska, Romunija, Srbija, Slovaška, Slovenija.

Intervju

tišler
25. 11. 2023

Z Luko Tišlerjem, oblikovalcem, ki se je specializiral za ustvarjanje vizualnih rešitev s…

UI ne ve, kaj so impresije, ne zna pripovedovati zgodbe. Dober fotograf bo na snemanju iz modela lahko izvabil vsa možna čustva, UI pa ne. Ta ti…

Litou
18. 11. 2023

S Stello Litou, ki je poleg vodenja CME Adria in RTL Hrvaška nedavno prevzela tudi mesto…

»Naložbe v produkcijo lokalnih vsebin, naložbe v tehnološke rešitve in krepitev zavedanja o naših blagovnih znamkah so trije stebri naše strategije…

Nina Usnik
11. 11. 2023

Telemach Slovenija je pred svetovnim prvenstvom v košarki predstavil novo komunikacijsko…

»Predvsem sem zadovoljna, da smo ves čas sledili ideji v ozadju kampanje oz. celotne platforme. To je, da pokažemo, da si čustva vedno delimo – tako…

Naši avtorji