fb dating
Aktualno

Facebook Dating zdaj tudi v Evropi

Funkcijo Facebook Dating, ki je bila doslej na voljo v dvajsetih državah sveta, zdaj lahko uporabljamo tudi Evropejci. Njen namen je čim več ljudem pomagati do resne zveze preko skupnih zanimanj, dogodkov ali skupin.

Facebook Dating je poseben prostor znotraj Facebookove aplikacije, v katerem lahko vsak oblikuje svoj profil. Na Facebooku zagotavljajo, da je funkcija varna in zasebna, saj so se zavezali, da bo Facebook Dating mesto, kjer se uporabniki počutijo prijetno, ko iščejo zmenke in resne zveze. Zaščite vključujejo možnost prijavljanja in blokiranja katerega koli uporabnika ter preprečujejo pošiljanje fotografij, povezav, plačil ali videoposnetkov v sporočilih. »Trenutnih prijateljev na Facebooku ne bomo predlagali kot potencialne kandidate za ujemanje, niti ne bodo obveščeni, da ste se pridružili Datingu. Vaš profil, sporočila in 'ujemanja' iz Datinga tudi ne bodo prikazani na vašem podajalniku novic na Facebooku,« zagotavljajo. Dodajajo, da je od uvedbe Facebook Datinga prišlo že do več kot 1,5 milijarde ujemanj.

Med ključnimi značilnostmi Facebook Datinga so »zgodbe« oz. »stories«, preko katerih uporabnik deli trenutke iz svojega življenja. Na ta način lahko najde močnejšo povezavo z nekom, ki ima podobne interese. Funkcija »skrivna simpatija« oz. »secret crush« omogoča raziskovanje potencialnih odnosov z ljudmi, s katerimi je nekdo že povezan na Facebooku in/ali Instagramu. V funkciji »dogodki in skupine« oz. »events and groups« lahko uporabnik izbere možnost videti, kdo ima podobne interese kot on, preko »virtualnih zmenkov« oz. »virtual dates« pa lahko začne videoklepet z osebo, s katero se je ujel. 

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji