boss
Aktualno

BOSS poziva: »Bodite sam svoj šef«

Blagovna znamka BOSS je predstavila oglaševalsko akcijo za kolekcijo pomlad in poletje 2024. Največ pozornosti so bili deležni 12-metrski hologrami njihovih modelov na londonskem mostu Tower.

Ker so želeli, da bi bila kampanja navdihujoča, so jo poimenovali »Bodi sam svoj šef« (#BeYourOwnBOSS). V vlogi ambasadorke blagovne znamke sta se prvič pojavili brazilska manekenka Gisele Bündchen in britanska manekenka Adwoa Aboah, pridružili pa so se jima tudi znani obrazi iz preteklih kampanj, in sicer južnokorejski pevec in igralec Lee Min-ho, italijanski teniški igralec Matteo Berrettini ter britanska pevka in igralka Suki Waterhouse. V televizijskem oglasu vsi pozivajo, naj bo vsak od nas najboljša različica samega sebe.

Začetek kampanje je pospremila tudi zanimiva vizualna »predstava« – projekcija 12-metrskih hologramov Gisele Bündchen in Lee Min-hoja v Londonu.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji