bc
Aktualno

BalCannes: Nova nagrada po izboru urednikov marketinških revij

Na regijskem tekmovanju v kreativnosti BalCannes bodo letos podelili novo nagrado, ki so jo poimenovali Editor's Pick Award. Podelila jo bo žirija, v kateri je tudi Simona Kruhar Gaberšček, glavna urednica Marketing magazina.

Žirijo sestavljajo predstavniki strokovnih medijev. Med uredniki in medijskimi strokovnjaki, ki bodo presojali o tem, kateri projekt je letos najboljši po njihovih kriterijih, bodo poleg slovenske predstavnice še Sandra Babić (Lider Media, Hrvaška), Nenad Danilović (Oglaševalec Srbija, Srbija), Ekrem Dupanović (Media Marketing, Bosna in Hercegovina) in Boris Eftimofski (Marketing 365, Severna Makedonija).

Organizatorji sicer sporočajo, da je število prijavljenih projektov letos rekordno, poleg strokovne medijske žirije pa bosta o zmagovalcih presojali še strokovna žirija oglaševalcev in agencij.

Več na www.danikomunikacija.com.

Intervju

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

DavidVisenjak
15. 06. 2024

Perutnina Ptuj je z novim lastnikom, ukrajinskim podjetjem MHP, pred petimi leti dobila…

Prodaja in marketing zelo dobro sodelujeta, saj že v obdobju načrtovanja uskladimo marketinške cilje s prodajnimi. Gradimo organizacijo s skupnimi…

Naši avtorji