dmt
Razpisi

Zaposlujejo Vodik, DARS, Nomago in drugi

Tokrat je med prostimi delovnimi mesti precej priložnosti za komunikatorje, pa tudi za strokovnjake s področja (digitalnega) marketinga.

V podjetju Plan-net solar iščejo specialista za digitalni marketing. Prijavite se na suzana@plan-net-solar.si.

Nomago v svojo ekipo vabi odločnega, prijaznega, iznajdljivega in motiviranega sodelavca za delovno mesto sodelavec v marketingu/digitalni specialist (m/ž). Prijavite se lahko do 10. junija 2024 preko obrazca.

Marketinška agencija Vodik zaposli vodjo projektov (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@vodik.si.

V novomeški tovarni zdravil Krka zaposlijo strokovnega sodelavca v službi za odnose z javnostmi (m/ž). Na razpis se lahko prijavite do vključno 10. junija 2024.

Tudi družba DARS išče strokovnega sodelavca v službi uprave za komuniciranje (m/ž). Prijave sprejemajo do 19. junija 2024 preko povezave.

Priložnost za komunikatorje nudi tudi Gorenjska banka, ki zaposli vodjo korporativnega komuniciranja (m/ž). Prijave sprejemajo preko e-pošte zaposlitev@gbkr.si  do vključno 15. junija 2024.

Perutnina Ptuj zaposli specialista za interno komuniciranje (m/ž). Prijave sprejemajo preko povezave.

V iPROM-u zaradi povečanega obsega dela krepijo oddelek analitike. Iščejo tehničnega digitalnega oglaševalca in specialista za implementacije marketinških analitičnih platform. Vse informacije najdete na povezavah, kjer se lahko tudi prijavite.

Trgovski center Tivoli – Moto Shop išče sodelavca na področju marketinga za blagovno znamko Champion. Prijave pričakujejo na e-naslovu teja@champion.si.

Še ena blagovna znamka – Tom Tailor – krepi marketinško ekipo in išče asistenta za marketing. Delovno mesto je v Lescah, prijave pa pričakujejo do 30. junija 2024 na zaposlitev@tom-tailor.si.

Podjetje Star Import, del Skupine Emil Frey, zaposli specialista za digitalna orodja (m/ž). Prijave sprejemajo preko sistema Mojedelo.com le še do ponedeljka.

916HUB v svojo ekipo vabijo proaktivne in kreativne ustvarjalke in ustvarjalce vertikalnih video vsebin. Več informacij najdete na povezavi, prijave pa zbirajo prek spletnega obrazca do 17. junija 2024. 

Še vedno aktualna delovna mesta:

V podjetju AKIDS, kjer so združili blagovni znamki Baby center in Pikapolonica, zaposlijo specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo preko portala samo še danes.

Proizvajalec senčil Roltek zaposli specialista v marketingu. Prijave sprejemajo preko spletne strani.

Podjetje Tastepoint zaposli strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo preko spletne strani do 15. junija 2024.

Pri blagovni znamki Lelosi iščejo sodelavca za vplivnostni marketing. Prijavite se lahko na e-naslov jobs@lelosi.com do 24. junija 2024.

V Helios TBLUS iščejo strokovnega sodelavca za družbena omrežja (m/ž).  Prijavite se lahko preko portala Moje delo ali preko e-pošte na naslov tjasa.moze@helios.si do 9. junija 2024.

Podjetje Seascape zaposli upravljavca komunikacij. Prijave sprejemajo na zaposlitev@thinkseascape.com.

Sintal koncern vabi v svojo ekipo strokovnega delavca v oddelku za marketing in odnose z javnosti (m/ž). Prijave sprejemajo na e-naslovu kadrovska@sintal.si, preko portala Moje delo ali preko zaposlitvenega obrazca na njihovi spletni strani.

Proizvajalec prehranskih dopolnil Valens v svojo ekipo vabi vodjo prodaje za tuje trge. Delovno mesto je v poslovni coni Komenda, prijave pa pričakujejo na zaposlitev@valens.si do vključno 16. junija 2024.

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji