z
Razpisi

Razpisi tedna: Priložnosti na področju oglaševanja

Objavljamo aktualne razpise javnega značaja v marketinško-komunikacijski dejavnosti.

Javna agencija Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma išče pomoč pri oglaševanju ključnih produktov slovenskega turizma v spletnih medijih na izbranih tujih trgih v letu 2024 za promocijo Slovenije kot turistične destinacije med končnimi potrošniki (turisti) na različnih tujih trgih. Rok za prejem ponudb je 26. julij 2024. Več informacij o razpisu si preberite TU.

Andragoški center Republike Slovenije je objavil razpis za zakup oglasnega prostora v medijih za projekt »Ozaveščanje, obveščanje različnih javnosti in spodbujanje k večji vključenosti v vseživljenjsko učenje«. Rok za prijavo je 5. avgust 2024; več informacij pa najdete TU.

Akademska in raziskovalna mreža Slovenije išče pomoč pri medijskem zakupu in upravljanju digitalnega oglaševanja za potrebe programa ozaveščanja Varni na internetu 2024. več informacij o razpisu si preberite TU.

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji