Boljši zrak
Opaženo

Boljši zrak vsak dan

Produkcijska hiša Miss Moose Studio je za podjetje Systemair zasnovala razlagalni videoposnetek, ki ozavešča o pomembnosti prezračevanja za zdravje in dobro počutje.

Kratek opis akcije: V Miss Moose Studio so za podjetje Systeamir zasnovali animiran razlagalni videoposnetek za poudarjanje pomena boljšega in kakovostnejšega zraka v zgradbah. »Video je namenjen splošni javnosti in internemu usposabljanju v podjetju Systemair. Z boljšim razumevanjem in večjo ozaveščenostjo o vplivu kakovosti zraka v zaprtih prostorih se povečujeta pozornost in povpraševanje po odličnih prezračevalnih rešitvah, kot jih ponuja podjetje Systemair. Zaradi vpeljave animiranih likov in elementov je bila ta neoprijemljiva, a ključna tema bolj zanimiva in razumljiva,« pravijo.

Animirani video je bil uporabljen na platformi LinkedIn družbe Systemair Group kot del kampanje za zavzemanje za uradno priznanje svetovnega dneva Ventil8 s strani Združenih narodov. Posredovali so ga tudi državnim pisarnam skupine Systemair, ki so ga nato delile na svojih platformah. Na interni ravni so videoposnetek predvajali vsem novim zaposlenim v družbi Systemair kot del njihovega uradnega postopka uvajanja v delo.

Vodja projekta v agenciji: Živa Hernaus

Kreativna direktorica: Manja Porle

Tekstopiska: Eva Natlačen

Kreativa, ilustracije, animacija in produkcija: Miss Moose Studio

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji