Boljši zrak
Opaženo

Boljši zrak vsak dan

Produkcijska hiša Miss Moose Studio je za podjetje Systemair zasnovala razlagalni videoposnetek, ki ozavešča o pomembnosti prezračevanja za zdravje in dobro počutje.

Kratek opis akcije: V Miss Moose Studio so za podjetje Systeamir zasnovali animiran razlagalni videoposnetek za poudarjanje pomena boljšega in kakovostnejšega zraka v zgradbah. »Video je namenjen splošni javnosti in internemu usposabljanju v podjetju Systemair. Z boljšim razumevanjem in večjo ozaveščenostjo o vplivu kakovosti zraka v zaprtih prostorih se povečujeta pozornost in povpraševanje po odličnih prezračevalnih rešitvah, kot jih ponuja podjetje Systemair. Zaradi vpeljave animiranih likov in elementov je bila ta neoprijemljiva, a ključna tema bolj zanimiva in razumljiva,« pravijo.

Animirani video je bil uporabljen na platformi LinkedIn družbe Systemair Group kot del kampanje za zavzemanje za uradno priznanje svetovnega dneva Ventil8 s strani Združenih narodov. Posredovali so ga tudi državnim pisarnam skupine Systemair, ki so ga nato delile na svojih platformah. Na interni ravni so videoposnetek predvajali vsem novim zaposlenim v družbi Systemair kot del njihovega uradnega postopka uvajanja v delo.

Vodja projekta v agenciji: Živa Hernaus

Kreativna direktorica: Manja Porle

Tekstopiska: Eva Natlačen

Kreativa, ilustracije, animacija in produkcija: Miss Moose Studio

Intervju

z
26. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

znamm
19. 02. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato smo se odločili, da jo…

Desnahemisfera
17. 02. 2024

Dejan Kos in Klemen Smrtnik iz oblikovalskega studia Desnahemisfera sta povsem predana…

Ob razvoju projekta sva kot otroka, zelo se navdušiva in si želiva delati na najvišji ravni, in ljudje to vidijo. Ko začutijo najino navdušenje in…

Naši avtorji