sporto
Aktualno

Znani so dobitniki nagrad SPORTO

Žirija, ki ji je predsedoval Andy Westlake, predsednik Evropskega sponzorskega združenja, je pregledala in ocenila dela, prijavljena za nagrade SPORTO. Razglasili so zmagovalce, ki bodo nagrade prejeli na konferenci SPORTO, ki bo 22. februarja v Planici.

Zmagovalni projekti so:

  • Zmagovalec v kategoriji Najboljše športno sponzorstvo je projekt »Misija: Triglavski ledenik v Peking« (sponzor Pivovarna Laško Union; nosilec pravic: Olimpijski komite Slovenije; prijavitelja: Luna\TBWA in Edge & Angle)
  • Zmagovalec v kategoriji Najboljši športni dogodek je projekt »Odbojka na Ljubljanici« (nosilec pravic: Odbojkarska zveza Slovenije; prijavitelja: Odbojkarska zveza Slovenije in Extrem)
  • Zmagovalec v kategoriji Nosilec pravic je projekt »NFT Planica« (sponzorji Iconomi, Authrail in Mastercard; nosilec pravic in prijavitelj: Smučarska zveza Slovenije)
  • Zmagovalec v kategoriji Najboljše digitalno komuniciranje je projekt »Odbojka na Ljubljanici« (sponzor: Turizem Ljubljana; nosilec pravic: Odbojkarska zveza Slovenije; prijavitelj: Extrem)

Pohvalo žirije so prejeli tudi projekti »Marčevska norost« (Cedevita Olimpija), »Petrolov zmagoviti servis 2.0« in Evropsko prvenstvo v rokometu za ženske.

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji