m
Aktualno

Z enim klikom naličeni in urejeni za spletni sestanek

Microsoft Teams in Maybelline New York omogočata uporabnikom po vsem svetu, da se s klikom na virtualno kozmetično torbico hitro naličijo in uredijo za spletne sestanke.

Posebna funkcija znotraj platforme Microsoft Teams omogoča prilagoditev ličenja in končnega videza neposredno na aplikaciji za spletne sestanke. Maybelline New York (del skupine L'Oréal) želi dvigniti samozavest ljudem in jih opolnomočiti v njihovem delovnem okolju. Poleg tega pa uporabnikom z eksperimentiranjem v virtualnem svetu omogoči vpogled, kateri izdelki so primerni zanje. Ti jih lahko seveda pozneje preizkusijo in kupijo v fizičnih trgovinah.

Uporabniki lahko izbirajo med 12 slogi, ki dopolnjujejo njihov naravni videz in se po besedah predstavnikov lepotne blagovne znamke počutijo opolnomočene in zadovoljne brez dodatnega truda. »Opolnomočenje ljudi s pomočjo tehnologije je jedro našega delovanja pri Microsoftu. Nova aplikacija Maybelline Beauty na platformi Microsoft Teams je odličen primer, kako skupaj z našimi partnerji in uporabo moči umetne inteligence ljudem omogočamo več načinov izražanja v delovnem okolju,« je povedala Nicole Herskovich, podpredsednica Microsoft Teams.

Možnost je na voljo v videoklicih tistim uporabnikom, ki imajo poslovno licenco Teams, vključno z uporabniki v Sloveniji.

m

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji