mmm
Aktualno

V Maxiju po novem tudi Lindt

V blagovnici Maxi se je odprla prva trgovina švicarske blagovne znamke Lindt v Sloveniji.

Blagovnica Maxi je že 52 let poznana po izbrani in široki ponudbi, v svoj portfelj pa so zdaj dodali še švicarski Lindt, blagovno znamko čokolade, ki obstaja že vse od leta 1845 in je znana po svojih skrbno izbranih sestavinah.

V Sloveniji so sicer čokolade Lindt na voljo že dolgo časa, a je tokrat blagovna znamka odprla tudi svojo prvo trgovino v Sloveniji. Dogodka, ki sta ga Mercator, pod okrilje katerega sodi blagovnica Maxi, in Magistrat International, uvoznik Lindta v Slovenijo, organizirala s pomočjo agencije Herman & partnerji in THE EVENTS, se je udeležilo nekaj manj kot 100 poznanih slovenskih obrazov; od vplivnežev, medijskih zvezd in glasbenikov pa vse do oglaševalcev in poslovnih partnerjev sodelujočih. Po uradni predstavitvi nove trgovinice v Maxiju je sledil časten prerez traku in sproščeno druženje ob hrani Maxi Gourmet in pijači ter ambientalni glasbi didžeja.

aa

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji