delavnica tips&tricks
Aktualno

Tips&Tricks: »Šnelkurz« s Canvo

Pri Marketing magazinu predstavljamo serijo praktično naravnanih delavnic Tips&Tricks. Na uvodni delavnici se boste naučili dela s Canvo, orodjem za grafično oblikovanje. Predavala bo Dunja Kristan, kreativna direktorica v agenciji PM, poslovni mediji.

Delavnice Tips&Tricks so štiriurni intenzivni programi s poudarkom na praktičnem delu. Namenjeni so vsem, ki potrebujete preproste in hitre rešitve za vsakodnevno uporabo, ko »ostanete sami« oziroma »one-man band« tako v majhnih kot velikih podjetjih.

Prva delavnica je namenjena grafičnemu programu Canva

Canva je brezplačno spletno orodje za (enostavnejše) oblikovanje. Vsebuje predpripravljene predloge, ki jih uporabnik lahko dokaj preprosto spreminja in ustvarja na primer objave za družbena omrežja, vabila, plakate, prezentacije ... Kot pravi Dunja Kristan, je Canva zelo priljubljeno in odlično orodje za vse »začetnike« oziroma vse, ki niso šolani in izkušeni oblikovalci, ter vse, ki imajo potrebo po pripravi vizualov/objav in morda ničen ali zelo majhen proračun. Pomaga pri vizualnem razmišljanju, dovoli vam igranje z elementi, gradnjo osnovne vizualne podobe znamke in pomaga ustvarjati preproste vizuale.

»Udeležencem bom predstavila predvsem širšo sliko, kako jim lahko pri pripravi objav za družbena omrežja Canva priskoči na pomoč, in trike, ki sem jih sama odkrila z leti. Poleg tega pa tudi osnove vizualnega znamčenja in vizualne komunikacije na splošno, podajanja informacij preko slike, ne samo besedila. Ker sem sama kreativna sila v agenciji, jih bom usmerila tudi v to, kako s Canvo pripraviti na primer odličen vizualen brif, ki kreativcem ali njihovi ekipi pomaga hitreje zasnovati in nadgraditi želeno,« pravi Dunja Kristan.

PREDAVATELJICA: Dunja Kristan, kreativna direktorica v agenciji PM, poslovni mediji

KDAJ: 8. junij 2023, 9:00–13:00, dogodek bo potekal v živo

CENA DELAVNICE: 199,00 EUR + DDV. Za prijave do 25. maja 2023 in za naročnike MM-a velja 25 % popust.

LOKACIJA: Slovenska 56, 1000 Ljubljana

Dodatne informacije in prijave na info@marketingmagazin.si.

Intervju

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Slaven Lunar Kosanović
20. 05. 2023

Studio Trampolin je v Maribor pripeljal hrvaškega grafitarja in multidisciplinarnega…

Grafiti pomenijo označevanje teritorija, kot da bi rekli »to sem jaz«, »to je moje«, »to je moj dosežek«.

Naši avtorji