bla
Aktualno

Branko Čakarmiš je novi generalni direktor medijske hiše Pro Plus

Dozdajšnji generalni direktor Pro Plusa Pavel Vrabec bo s 1. februarjem 2022 prevzel mesto predsednika slovenskih poslovnih operacij v skupini CME (lastniku Pro Plusa). Zamenjal ga bo Branko Čakarmiš, dolgoletni programski direktor Pro Plusa.

Pavel Vrabec bo v okviru nove funkcije svetoval vodstveni ekipi Pro Plusa, zagotovil kontinuiteto ob prenosu nasledstva, sodeloval pri izvajanju kritično pomembnih projektov in nudil svetovanje v okviru skupine CME. Branko Čakarmiš novo vlogo prevzema v obdobju vzdržnega poslovanja in odličnih rezultatov podjetja, so sporočili iz Pro Plusa, kjer dodajajo, da je edini namen te spremembe zagotoviti dolgoročno vodstveno ekipo, ki bo še naslednjih 5 do 10 let vodila preobrazbo in vizijo prihodnosti Pro Plusa.

»To je najboljša izbira za organizacijo in nudim mu (Čakarmišu, op. p.) svojo popolno podporo. Navdušen sem nad priložnostjo, da svoje izkušnje še naprej delim tako s Pro Plusom kot tudi s skupino CME,« je povedal Pavel Vrabec, novoimenovani predsednik slovenskih poslovnih operacij v Pro Plusu.

»Pripravljen sem prevzeti bolj strateško vlogo in slediti našemu glavnemu cilju: digitalni preobrazbi in produkciji lokalnih vsebin. Pro Plus ima najboljšo vodstveno ekipo v Sloveniji, verjamem, da bo naše nadaljnje predano timsko delo zagotovilo svetlo prihodnost podjetja. Navdušen sem nad tem novim izzivom,« pa je povedal Branko Čakarmiš, novi generalni direktor Pro Plusa.

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji