outstanding
Aktualno

10. Outstanding: Predsednik žirije je Uroš Goričan

Kljub trenutnim negotovim razmeram so se v Europlakatu pogumno odločili za izvedbo žiriranja in podelitev nagrad za jubilejni, 10. Outstanding. Podelitev načrtujejo 28. januarja 2021 v ljubljanski Operi.

Strokovna žirija bo tako deseto leto zapored ocenjevala dela, objavljena v koledarskem letu 2020, in sicer v že znanih kategorijah (obveščanje in ozaveščanje, citylight, innovate, digital in billboard/metrolight). Kot vsa leta do zdaj so tudi tokrat v žiriji poleg predsednika trije kreativci (kreativni ali umetniški direktorji) in trije predstavniki oglaševalcev.

V žiriji so tako poleg predsednika Uroša Goričana (Herman & partnerji) še Petra Čadež (Atlantic Grupa), Svetlana Almaš (zavarovalnica Generali), Urban Kramberger (Pivovarna Laško Union), Ljubo Bratina (Luna TBWA), Jure Tovrljan (AV Studio) in Blaž Kocjančič (Internavti).

V Europlakatu poudarjajo, da strokovna žirija že vsa leta ocenjuje dela na spletni platformi, namesto sej žirije v živo pa se bodo tokrat povezali digitalno. »Optimistično smo določili tudi datum podelitve nagrad in za četrtek, 28. januarja 2021 tudi rezervirali ljubljansko operno hišo. V primeru, da podelitve nagrad in dogodka v Operi ne bo mogoče izvesti v kolikor toliko normalnih razmerah, bomo uporabili rezervni načrt in o tem pravočasno obvestili nominirance, nagrajence in seveda širšo javnost,« pojasnjujejo.

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji