• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nov hladilnik Hisense PureFlat gre okoli sveta

Hisense, kitajska multinacionalka na področju bele tehnike in elektronike, na svetovni trg lansira novo linijo modernih hladilnikov PureFlat. V AV studiu so poskrbeli za komunikacijo − brez prepirov.

Kratek opis akcije: »Nov hladilnik PureFlat je mojster v prilagajanju vsaki kuhinji, saj s svojim elegantnim dizajnom z ravnimi linijami in tehnološkimi prednostmi uspešno rešuje različne izzive shranjevanja hrane,« pravijo v AV studiu, kjer so zgodbo izzivov, s katerimi se vsak dan srečujejo družinski člani, zapeljali še korak dlje. Kreativna zgodba temelji na humornih situacijah, ki vodijo v smeri konflikta, vendar se ob pomoči prednosti hladilnika uspešno rešijo v korist vseh vpletenih.

Celostna 360-stopinjska oglaševalska akcija v izhodišče postavlja prednosti novih hladilnikov, ki obogati z zgodbo »No more arguments« in izkoristi različne kanale komuniciranja.

Elementi akcije: televizijski oglasi, zunanje, tiskano in spletno oglaševanje, komunikacija na družbenih omrežjih, oglaševanje na prodajnih mestih, komunikacija B2B

Predstavnica naročnika: Tanja Mimović

Direktorica projektov: Dunja Bibianko Marovt

Vodja projekta v agenciji: Vesna Bašelj

Kreativni direktor: Jure Tovrljan

Direktorica strateškega komuniciranja: Mateja Kurež

Digitalna stratega: Dušan Boldin in Nace Dolenc

Umetniški direktor: Vasja Grabner

Oblikovalec: Gašper Štern

Produkcijska hiša: Bright Visuals

Režiser: Nejc Pohar

Fotograf: Jan Pirnat 

Avtor: AV studio
Naročnik: Hisense International

Oceni