bla
Razpisi

Zaposlujejo Yotree, Krka, Bright in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja največ iščejo »digitalce«.

Krka zaposli tekstopisca oziroma pisca kreativnih marketinških vsebin (m/ž) za samostojno ustvarjanje idejnih konceptov za tržnokomunikacijske akcije in pisanje marketinških vsebin za različne naslovnike (interna in strokovna javnost, končni uporabniki) in različne medije. Prijave zbirajo do 10. oktobra 2022 preko spletnega obrazca.

Eurosender ima prosto delovno mesto vodje marketinga (m/ž), ki bo prevzel strateško vodenje marketinškega oddelka in sodeloval pri razvoju novih produktov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Mladinska knjiga zaposli vodjo naročniške prodaje (m/ž), ki bo prevzel vodilno vlogo pri določanju prihodkovnih modelov in prepoznavanju tržnih vrzeli za uvajanje novosti. Prijave zbirajo na LinkedInu.

Johnson & Johnson v svojo sredino vabi izkušenega strokovnjaka za CRM (m/ž), ki bo prevzel vodenja oddelka za CRM, vključno z analizami in razporejanjem dela. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Hrvaški »samorog« Infobip v Ljubljani išče strokovnjaka za marketinško avtomatizacijo (m/ž), ki bo deloval na področjih vhodnega marketinga in prodajnih procesov. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Outbrain nudi priložnost analitiku (m/ž), ki se bo ukvarjal z obdelavo marketinških podatkov in pri tem sodeloval z globalno marketinško in podatkovno ekipo. Prijavite se lahko prek LinkedIna.

Alpod v svojo sredino vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za strategijo podjetja na domačem in tujem trgu. Prijave zbirajo na heda@alpod.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Produkcijska hiša Bright nudi priložnost producentu (m/ž) za simultano vodenje projektov in pičev ter pripravo in vodenje stroškovnikov in produkcijskih časovnic za kakovostno izvedbo ter poslovno uspešnost.

Agencija Yootree krepi svojo kreativno ekipo in v svoje vrste vabi štiri nove sodelavce. To so umetniški direktor (m/ž), oblikovalec (m/ž), tekstopisec (m/ž) in upravljavec družbenih omrežij (m/ž). Prijave in osebne predstavitve sprejemajo do 1. oktobra 2022  na elektronski naslov info@yootree.net. Veseli bodo tudi vpogleda v vaše že izvedene projekte, zato priporočajo, da svojemu CV-ju priložite portfelj svojih najboljših del.

Še vedno aktualna delovna mesta:

MOL Slovenija išče vodjo korporativnih komunikacij (m/ž), ki bo prevzel različne kompleksne naloge s celotnega spektra korporativnega komuniciranja in bo pri tem sodeloval s sodelavci na ravni Skupine MOL, agencijami in oddelki znotraj podjetja. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje GA+kuhinje,  trgovec kuhinj in bele tehnike, v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca za marketing (m/ž), ki bo med drugim skrbel za družbena omrežja in pisal članke s področja kuhinj in bele tehnike. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 na kadri@ga.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Skupina Orbico, distributer znamk P&G, Mondelez, Mars, Lavazza in Manner, v svojo sredino vabi skrbnika trženja (m/ž) za pripravo pripravo prodajnih in marketinških načrtov. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Kovinoplastika Lož v svoje vrste vabi vodjo blagovne znamke (m/ž) za obdelavo trga in merjenja zadovoljstva kupcev. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 preko portala Mojedelo.com.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji