bla
Razpisi

Zaposlujejo SHIFT, Petrol, Volvo in drugi

Eden tistih tednov, ko je res veliko delovnih mest.

Eurocomm-PR oziroma redstavništvo mesta Dunaj v Ljubljani, v svoje vrste vabi predstavnika za medije (m/ž) za pisanje sporočil za javnost v slovenščini in delo z mediji ter načrtovanje komunikacijskih programov in aktivnosti. Prijavite se lahko na  slekovec@eurocommpr.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija SHIFT išče izkušenega izvedbenega oblikovalca (m/ž) z znanji orodij Adobe. Prijave zbirajo do 4. novembra 2022 na luka.bajs@shiftagency.si. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Digitalna agencija Sonce.net nudi priložnost glavnemu upravljavcu družbenih omrežij strategu (m/ž) za razvoj kratko in dolgoročnih strategij prisotnosti blagovnih znamk na družbenih medijih za obstoječe in nove naročnike. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Deželna banka Slovenije zaposli strokovnjaka za marketing in komuniciranje (m/ž) za sodelovanje pri pripravi in izvajanju strategije komuniciranja  ter upravljanje s celostno podobo blagovne znamke banke. Prijave zbirajo na zaposlitev@dbs.si, več o delovnem emstu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus v svojo ekipo vabi skrbnika ključnih kupcev oziroma tržnika oglasnega prostora (m/ž), ki bo sodeloval z večjimi oglaševalci ter oglaševalskimi in medijskimi agencijami. Prijavite se lahko do 13. novembra 2022 na zaposlitev@amicus.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Petrol nudi priložnost vodji produktne skupine (m/ž), ki bo skrbel za vodenje produktne skupine prehrana. Med drugim bo novi sodelavec odgovoren za upravljanje življenjskega cikla ključnih produktnih skupin in prilagajanje ključnih produktnih skupin trgom, segmentom kupcev in prodajnim kanalom. Prijave zbirajo do 4. novembra 2022 preko spletnega obrazca.

Distributer pijač Merit HP v svoje vrste vabi vodjo blagovne znamke (m/ž) za skupino Moët & Chandon in Hennessy. Novi sodelavec bo koordiniral vse poslovne procese od nabave do končne prodaje določene blagovne skupine. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Družba Etis išče marketinškga strokovnjaka (m/ž) za izvedbo marketinških aktivnosti in usklajevanje ter komunikacijo z dobavitelji oziroma oglaševalci. Prijave zbirajo na kadri@etis.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Volvo v svojo marketinško ekipo vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo s svojim znanjem pripomogel k uspešnemu izvajanju mednarodnih projektov. Prijave zbirajo do 7. novembra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Telemach nudi priložnost koordinatorju prodajnih aktivnosti pod črto (m/ž). Novi sodelavec bo sodeloval pri oblikovanju dodatnih prodajnih akcij in koordinacija prodajnih in trženjskih dogodkov. Prijavite se lahko do 7. novembra 2022, preko portala Mojedelo.com, kjer je več informacij o delovnem mestu.

Dostavno podjetje TNT zaposli strokovnega sodelavca za marketing (m/ž) za načrtovanje in izvajanje marketinških aktivnosti. Prijave zbirajo do 15. novembra 2022 preko spletnega obrazca. Več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta

Spar Slovenija išče direktorja marketinga (m/ž) za učinkovito podpiranje strategije podjetja z marketinškimi aktivnostmi in nadaljnje utrjevanje krovne blagovne znamke in trgovskih blagovnih znamk v lasti Spara. Prijave lahko pošljete do 28. oktobra 2022 na zaposlitev@spar.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Fundacija Login5 v svoje vrste vabi vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) z vsaj petimi leti izkušenj na podobnem položaju in z odličnim poznavanjem komunikacijskih kanalov. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Spletni primerjalnik cen Ceneje.si zaposli tri nove sodelavce, in sicer grafičnega oblikovalca (m/ž)vodjo pisarne (m/ž) in podatkovnega analitika (m/ž).

Mediately zaposli koordinatorja marketinških projektov (m/ž), ki bo pomagal pri kordinaciji marketinških projektov v sodelovanju z različnimi ekipami. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji