delovna mesta
Razpisi

Zaposlujejo Renault Nissan, A1 Slovenija, Trampolin in drugi

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest tedna prednjačijo strokovnjaki za digitalni marketing.

Renault Nissan Slovenija zaposli vodjo odnsoov z javnostmi in trženjskih komunikacij (m/ž) za blagovno znamko Nissan. Kandidat bo odgovoren za kampanje nad in pod črto, medijski zakup in koordinacijo digitalnih aktivnosti in družbenih omrežij.

Zemanta išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo ekipe AdOps (m/ž) in strokovnjaka za pregledovanje besedil v nemščini (m/ž).

Multidisciplinarni kreativni studio Trampolin v svojo ekipo vabi vodjo projektov (m/ž), ki bo skrbel za vodenje spletnih in mobilnih projektov. Med drugim pričakujejo izkušnje pri vodenju projektov na področju tovrstnih projektov, metodologij Waterfall in Agile, poznavanje orodij za vodenje projektov, kot sta Asana in Jira, ter Google Analyticsa in optimizacije v iskalnikih. Prijave zbirajo do 3. decembra 2021 na hello@trampolin.studio, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Digitalna agencija ENKI išče štiri nove sodelavce, in sicer asistenta vodje projektov (m/ž), programerja (m/ž) in spletnega načrtovalca. Podrobnosti o vseh delovnih mestih najdete na povezavi.

Digitalna agencija Sonce.net išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo dnevnih in tedenskih načrtov vsebine. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija April 8 v svojo sredino vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo z naročniki sodeloval na vsebinski, oglaševalski in strateški ravni. Prijavite se lahko na info@april8.si ali preko LinkedIna.

Publicis Slovenija išče oblikovalca (m/ž) z znanjem Adobe Creative Cloud oziroma foto- in videomontaže, ki bo sodeloval pri ustvarjanju različnih spletnih in tiskanih oglasov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Cosylab nudi priložnost oblikovalcu uporabniške izkušnje (m/ž) z vsaj tremi leti izkušenj pri oblikovanju konceptov UX/UI in modelov za programske produkte. Prijave zbirajo do 20. decembra 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Tudi A1 Slovenija išče dva nova sodelavca, in sicer marketinškega strokovnjaka (m/ž) za razširjen portfelj storitev A1 in digitalnega analitika (m/ž) v oddelku spletne prodaje.

Trgovec s pohištvom Feydom v svojo sredino vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž) in vodjo marketinga (m/ž).

Sanolabor v svojo sredino vabi produktnega vodjo (m/ž) za trženje programa »Life Science«. Kandidat bo pomagal pri pripravi in izvajanju marketinške in prodajne strategije, realizaciji prodajnih načrtov in aktivnosti za doseganje prodajne rasti.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji