delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Publicis, Big Bang, Zavarovalnica Triglav in drugi

Prvi julijski pregled delovnih mest tedna ni prav nič dopustniški. Nove delovne izzive lahko najdejo predvsem vodje projektov in strokovnjaki za digitalni marketing.

Oglaševalska agencija Publicis Slovenija išče tekstopisca (m/ž). Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Big Bang zaposli komercialista oziroma strokovnjaka za upravljanje blagovnih skupin (m/ž) za razvoj in upravljanje produktnih skupin. Prijave sprejemajo do 9. julija 2020 preko povezave, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Geneplanet v svoje vrste vabi vodjo spletne prodaje (m/ž), ki bo skrbel za strateško načrtovanje in izvajanje digitalnih prodajnih kampanj na Googlu, Facebooku, Instagramu in drugih spletnih platformah. Prijave sprejemajo do 22. julija 2020 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Datalab zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo skrbel za spletno stran in spletni marketing. Prijave sprejemajo do 15. julija 2020 preko elektronske pošte zaposlitev@datalab.si, več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Union Hoteli iščejo vodjo marketinga (m/ž) za vodenje projektov, pripravo marketinških načrtov in sodelovanje pri pripravljanju in izvajanju marketinških strategij. Prijave pošljite do 6. julija 2020 na elektronski naslov  kadrovska@uhcollection.si, več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu MojeDelo.com.

Zavarovalnica Triglav išče dva sodelavca na delovnem mestu skrbnika odnosov s strankami (m/ž), ki bosta posredovala pri vzpostavitvi stika z ustreznimi izvajalci storitev in organizaciji realizacije storitev. Prijave zbirajo do 10. julija preko spletnega obrazca.

Založba Rokus Klett v svojo sredino vabi projektnega vodjo v marketingu (m/ž) za samostojno vodenje projektov v založništvu in izvajanje marketinških kampanj. Prijave zbirajo do 10. julija 2020 na elektronskem naslovu sanela.fejzic@rokus-klett.si, več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu MojeDelo.com.

Intervju

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

timotej gala
14. 11. 2020

Httpool letos praznuje že dvajsetletnico delovanja in ob tej priložnosti smo se…

Naši avtorji