delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Merkur, Eurosender, Konstill in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna nove sodelavce iščejo predvsem v marketinških in prodajnih oddelkih.

Svetovalno-komunikacijska družba Herman & partnerji išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki razume »digilogne« algoritme in informacijsko-komunikacijsko arhitekturo sveta družbenih omrežij. Prijave zbirajo do 24. junija 2020 na elektronskem naslovu hr@herman-partnerji.si.

Merkur išče vodjo projektov (m/ž) za področje marketinga, ki bo pomagal pri vodenju projektov, pripravi vsebin za projekte, koordinaciji vsebin med internimi oddelki in avtomatizacijo digitalnega marketinga in digitalnega komuniciranja. Prijave zbirajo do 1. julija 2020 na elektronskem naslovu zaposlitev@merkur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Eurosender ima prosto delovno mesto vodje marketinga (m/ž), ki bo prevzel strateško vodenje marketinškega oddelka in sodeloval pri razvoju novih produktov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Družinsko podjetja Emma v svojo sredino vabi asistenta v marketingu (m/ž), ki bo  sodeloval pri pripravi marketinške strategije, pisanju objav za različne platforme in spletne strani in pripravi e-novičnika. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu  ana.jakomin@emma.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Pri Mojačokolada.si zaposlijo sodelavca za nabavo in razvoj (m/ž) čokoladnih izdelkov. Izkušnje na področju e-trgovine v industriji so prednost.

Družba Konstill, ponudnik obvezne in dodatne opreme za avtomobile, v svoje vrste vabi sodelavca v spletni prodaji (m/ž) za izvajanje trženjskih in komercialnih akcij na spletnih kanalih (Facebook, Google, Youtube) in komunikacijo s strankami. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu zaposlitev@konstill.com do 30. junija 2020, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji