bla
Razpisi

Zaposlujejo Lekarna Ljubljana, Nutrisslim, Ljubljanske mlekarne in drugi

Na kratko: digitalni marketing.

Digitalna agencija Innovatif išče digitalnega urednika (m/ž) z odličnim znanjem hrvaščine, tekstopisja in upravljanja družbenih omrežij. Prijave sprejemajo do 24. septembra 2021 preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija PM, poslovni mediji zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo odgovoren predvsem za poslovne analize na področju digitalnega marketinga. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija beglobal v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo pripravljal vsebine in strategije za Facebook in Instagram. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija WeScale nudi priložnost strokovnjaku za e-poštni marketing (m/ž) za samostojno upravljanje z e-poštnimi akcijami za tri do štiri naročnike. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Helios v svojo sredino vabi vodjo projektov tržnega komuniciranja (m/ž) z izkušnjami na področju trženja blagovnih znamk, odnosov z javnostmi in korporativnega komuniciranja. Prijave zbirajo na alenka.pegan@helios.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Lekarna Ljubljana zaposli vodjo oddelka za spletno prodajo in digitalni marketing (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje, organizacijo, spremljanje in izvajanje delovnega procesa v skladu z zakoni, statutom zavoda in sklepi sveta zavoda. Prijave zbirajo do 10. oktobra 2021 na kadri@lekarna-lj.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Nutrisslim, ki upravlja blagovno znamko Nature's finest, išče sodelavca na področju digitalnega in vplivnostnega marketinga (m/ž) za postavitev strategije vsebinskega marketinga ter skrb za odnose z vplivneži, agencijami in mediji. Prijave zbirajo do 5. oktobra 2021 na zaposlitev@nutrisslim.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ljubljanske mlekarne iščejo izkušenega vodjo blagovnih znamk (m/ž) za raziskovanje in analizo tržnih trendov, skupaj z raziskovalnim timom Lactalisa, in sooblikovanje celostne strategije blagovne znamke. Prijave zbirajo do 30. septembra 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

ORYX Gaming, ponudnik programske opreme in storitev za igričarstvo, v svojo ekipo vabi tekstopisca (m/ž), ki bo povezovalni člen med oblikovalsko in produkcijsko ekipo ter ima izkušnje z različnimi marketinškimi akcijami in gradivi. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Kovinoplastika Lož nudi priložnost sodelavcu za marketing (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri pripravi poslovnih strategij in koordinaciji strateškega razvoja. Prijave zbirajo do 15. oktobra 2021 preko portala Mojedelo.com.

Orbico zaposli skrbnika trženja (m/ž), ki bo skrbel za prodajo uveljavljenih blagovnih znamk malih gospodinjskih aparatov in osebne nege ter pri oblikovanju marketinške in cenovne politike za izdelke. Prijave zbirajo do 30. septembra 2021 na info.si@orbico.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Microsoft zaposli vodjo komuniciranja (m/ž) za področje regije Srednje in Vzhodne Evrope. Poleg sodelovanja z regijsko vodstveno ekipo bo kandidat skrbel še za izboljšanje percepcije blagovne znamke in krizno komuniciranje. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji