delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Lek, Lidl Slovenija, Pristop in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je ogromno priložnosti tudi za delo v oglaševalskih in digitalnih agencijah.

Oglaševalska agencija Sedna zaposli programerja (m/ž) za oblikovanje statičnih in animiranih pasic za domače in tuje blagovne znamke. Iščejo kandidate z dobrimi referencami in estetskim čutom v oblikovalskem pristopu spletnih medijev. Življenjepis in reference pošljite na restart@sedna.si.

Oglaševalska agencija Pristop v svojo ekipo vabi vodjo projektov (m/ž) za samostojno vodenje projektov ter skrb za kakovostno načrtovanje projektov in njihovo izvedbo v dogovorjenih časovnih in finančnih okvirih. Več o zaposlitvi in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Digitalna agencija Renderspace išče izkušenega strokovnjaka za učinkovitostni marketing (m/ž), ki je suveren pri načrtovanju in izpostavitvi digitalnih akcij na platformah PPC, kot so Google AdWords, Facebook in LinkedIn. Več o zaposlitvi in prijavi si lahko preberete tukaj.

Digitalna agencija Optiweb nudi priložnost štirim novim sodelavcem, in sicer izkušenemu oglaševalcu (m/ž) za samostojno snovanje strategij in vodenje oglaševalskih akcij na Facebooku, vodji projektov v marketingu (m/ž), odgovornemu za strateško pripravo in vodenje projektov ter komunikacijo s strankami, digitalnemu strategu (m/ž) za pripravo in realizacijo strukturiranih oglaševalskih strategij in komunikacijo s strankami ter inženirju oziroma razvijalcu PHP (m/ž) za back-end razvoj in pomoč pri front-end integraciji.

Medijska hiša Pro Plus zaposli producenta promocijskih vsebin (m/ž) za ustvarjanje promocijskih spotov Pro Plusovih vsebin in spletnih blagovnih znamk ter izdelavo sponzoriranih oglasov in predstavitvenih posnetkov za televizijo in splet. Prijavite se lahko do 27. junija 2021 preko spletnega obrazca.

Lidl Slovenija nudi priložnost grafičnemu oblikovalcu v marketingu (m/ž) za oblikovanje različnih spletnih materialov in tiskovin), DTP-oblikovanje, pripravo za tisk, koordinacijo in naročanje marketinških materialov in distribucijo. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Turizem Ljubljana v svoje vrste vabi svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž) in višjega svetovalca za promocijo (m/ž).

Zavarovalnica Generali zaposli načrtovalca uporabniške izkušnje (m/ž) za načrtovanje uporabniške aplikacije in vmesnikov na področju spletnih in mobilnih rešitev. Prijave zbirajo do 18. junija na zaposlitev@generali.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Lek išče vodjo komuniciranja (m/ž), ki bo bdel nad aktivnostmi interne komunikacije, družbenimi omrežji  in množičnimi mediji. Prijave zbirajo na LinkedInu.

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

Naši avtorji