jobs
Razpisi

Zaposlujejo IKEA, Tuš, Ema, W3B ...

Specialisti za digitalni marketing so vroča roba!

Celjska visokotehnološka družba Ema zaposli specialista za digitalni marketing (m/ž). Med drugim pričakujejo tehnično predznanje, nadgrajeno z oblikovalskim ali novinarskim delom, poznavanje informacijskih, telekomunikacijskih in spletnih tehnologij za marketinške namene ter ustvarjanje promocijskih besedil v slovenščini in angleščini. Prijave pošljite na e-naslov job@ema.si.

Tudi digitalna agencija W3B v svojo ekipo vabi specialista za digitalni marketing (m/ž), ki bo pripravil, vodil in poročalo o oglaševalskih akcijah na Facebooku in Googlu. Prijave zbirajo do konca julija na e-naslovu jobs@w3b.si.  

Specialista za digitalni marketing (m/ž) zaposli tudi podjetje Ceneje. Izbrani kandidat bo med drugim pripravljal marketinške in prodajne vsebine ter načrtoval in izvajal oglaševalske akcije na Googlu, Facebooku, LinkedInu in drugih platformah. Rok za prijavo je 31. julij 2020; pošljite jo na maatej@ceneje.si.

IKEA Jugovzhodna Evropa v Ljubljani zaposli upravljavca nakupovalnih izkušenj v oddelku za odnose s kupci (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri pripravi in izvedbi lokalnega akcijskega načrta oddelka za odnose s kupci ter spodbujal kulturo, ki se osredotoča na kupca. Prijave v angleščini sprejemajo do 16. julija 2020, in sicer tu.

Celjska trgovska družba Engrotuš le še danes sprejema prijave na delovno mesto skrbnika ključnih kupcev (m/ž). Ta bo skrbel za upravljanje blagovnih skupin, načrtoval, analiziral in nadzoroval poslovne procese ter pripravljal nabavno-prodajne strategije. Prijavite se lahko preko portala Moje delo. Nekaj več časa pa imate za prijavo na delovno mesto grafičnega oblikovalca (m/ž) pri tem trgovcu. Izbrani kandidat bo oblikoval zahtevnejše projekte, izvajal elemente celostne grafične podobe v skladu z obstoječo identiteto družbe in izdeloval akcijske letake.

In še priložnost za delo v tujini: avstrijsko podjetje PlanRadar, ki razvija programsko opremo za gradbeni in nepremičninski sektor, k sodelovanju vabi vodjo digitalnega marketinga za slovenski trg (m/ž), ki bo delal z Dunaja. Izbrani kandidat bo skrbel za pridobivanje potencialnih stikov preko digitalnih kanalov, opredelil nove ciljne kanale ter spremljal njihovo učinkovitost. Prijave sprejemajo tu.

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji