delovna mesta
Razpisi

Zaposlujejo IKEA, Futura, Vzajemna in drugi

Eden tistih tednov, ko je res veliko delovnih mest. Delodajalci iščejo kadre predvsem na področju digitalnega marketinga.

Oglaševalska agencija Futura zaposli strokovnjaka za digitalni marketing in analitiko (m/ž). Izbrani kandidat se bo največ ukvarjal z digitalnimi mediji, Facebookom in oglaševanjem na Googlu. Prijave zbirajo do 13. avgusta 2020 na elektronskem naslovu agency@futura.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na povezavi.

Oglaševalska agencija Publicis Groupe v svoje vrste vabi digitalnega stratega (m/ž), ki bo sodeloval snovanju digitalnih komunikacijskih strategij, razvoju strategij nastopa na družbenih omrežjih in njihovem upravljanju. Prijave sprejemajo do 10. avgusta 2020 na elektronskem naslovu anja.kopac@publicisgroupe.com, več informacij o zaposlitvi pa najdete na LinkedInu.

Podjetje Incom, ki upravlja blagovno znamko sladoleda Leone, išče strokovnjaka za marketing (m/ž). Od kandidata pričakujejo proaktiven marketinško-prodajni pristop, analitično in kreativno razmišljanje ter sposobnost samostojnega vodenja projektov. Prijave zbirajo do 15. avgusta 2020 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Švedski trgovec IKEA v Sloveniji išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo za področje trajnosti (m/ž) v oddelku za razvoj poslovanja in lokalnega vodjo za trženje (m/ž).

Logistično podjetje TNT v svojo sredino vabi strokovnega sodelavca za marketing (m/ž) za načrtovanje marketinških aktivnosti, skrb za celostno podobo podjetja in sodelovanje pri pripravi načrta prodaje. Prijave sprejemajo do 5. avgusta 2020 preko spletnega obrazca, kjer je podrobnejši opis delovnega mesta.

Zavarovalnica Vzajemna išče strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za pripravo komunikacijskih kampanj, sodeloval bo pri projektih internega in eksternega komuniciranja in upravljal profile družbenih omrežij. Prijave sprejemajo do 31. julija 2020 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Trgovec Big Bang v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v prodaji (m/ž) ki bo pomagal tako v prodaji kot tudi marketingu. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Gorenjska banka išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) v Sektorju marketinga in digitalizacije. Kandidat bo sodeloval pri snovanju marketinških projektov, produkciji digitalnih vsebin in sodeloval pri razvoju spletnega mesta in digitalnih kanalov. Prijave sprejemajo do 3. avgusta 2020 na elektronskem naslovu zaposlitev@gbkr.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na povezavi.

Družba Bimedia, ki skrbi za blagovno znamko Hiša zdravja, zaposli izvršnega direktorja prodaje in marketinga (m/ž) in digitalnega stratega (m/ž). Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu bimedia.kadri@gmail.com.

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji