delovna mesta
Razpisi

Zaposlujejo Ikea, Adria Media SHIFT in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna se najdejo številne priložnosti tudi na »klasičnih« marketinških pozicijah.

Eurosender išče direktorja marketinga (m/ž), ki bo vodil marketinške ekipe (SEO, PPC, e-mail marketing, lead-generation in splošni marketing). Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Družba Ham, ki razvija in prodaja stole SpinaliS in skiroje s torbo RollJet, išlče vodjo marketinga, trženja in prodaje (m/ž). Naloge kandidata med drugim vključujejo samostojno prodajo artiklov podjetja novim kupcem v Sloveniji in tujini, prodajo v razstavnem salonu v Ljubljani in telefonsko svetovanje in prodaja produktov naših blagovnih znamk. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com .

Ikea išče sodelavca v oddelku za odnose s kupci (m/ž), ki bo odgovoren za to, da je lasten oddelek oziroma delovno območje učinkovito za kupce in stroškovno učinkovito za trgovino. Prijave zbirajo do 25. julija 2022 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Družba TKK išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo blagovnih znamk (m/ž) in upravljavca digitalnih vsebin (m/ž).

Microcop v svojo sredino vabi dva nova sodelavca: strokovnjaka za produktni marketing (m/ž) in mlajšega sodelavca za področje vsebinskega marketinga (m/ž).

Agencija SHIFT išče dva nova sodelavca. Najprej vodjo projektov (m/ž), ki ima vsaj 3 leta izkušenj z vodenjem ATL, BTL in digitalnih kampanj. Prijave zbirajo do 15. julija 2022 na eva.frass@shiftagency.si. V ekipo pa vabijo tudi strokovnjaka za učinkovitostno oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za upravljanje in optimizacijo večjih oglaševalskih kampanj. Prijavite se lahko do 22. julija 2022 na manca.borko.grimsic@shiftagency.si.

Publicis išče medijskega načrtovalca (m/ž) za analizo in načrtovanje kampanj. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Sanolabor zaposli skrbnika B2B spletne trgovine in strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Kandidat bo odgovoren za razvoj in upravljanje B2B trgovine ter spletni marketing, spremljanje spletne analitike in upravljanje družbenih omrežij. Prijavite se lahko do 15. julija 2022 preko portala Mojedelo.com.

Supernova nudi priložnost asistentu upravitelja centra (m/ž), za podporo pri načrtovanju, organizaciji in izvajanju marketinških kampanj skupaj z stroškovno učinkovitim upravljanjem proračuna in pripravo analize po kampanji. Prijave v angleškem jeziku pošljite na Jakob.Eichberger@supernova.at, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Oryx Gaming v svoje vrste vabi vodjo spletnih projektov (m/ž), ki bo odgovoren za ključno povezavo med strankami in internimi ekipami, da bi dosegel najboljši rezultat za končne uporabnike. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Gorenjska banka išče pomočnika direktorja (m/ž) v sektorju marketinga. Kandidat bo skrbel za oblikovanje, organizacijo in koordinacijo marketinških projektov in aktivnosti. Prijave zbirajo do 15. julija 2022 na zaposlitev@gbkr.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Kovinoplastika Lož nudi priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi poslovnih strategij in izvajanju strateškega razvoja. Prijave zbirajo do 31. julija 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je podrobnejši opis delovnega mesta.

Medijska hiša Adria Media v svojo sredino vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za snovanje strategije za nastop na kanalih Tik Tok, Instagram in Facebook v sodelovanju z uredništvom in oddelkom za marketing. Prijave zbirajo do 17. julija 2022 na zaposlitev@adriamedia.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji