delovna
Razpisi

Zaposlujejo Httpool, Mercator, Binance in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo bolj »klasične« marketinške kadre.

Httpool išče regijskega vodjo komuniciranja (m/ž), ki bo deloval v skladu z regijskim načrtom komuniciranja in sodeloval z partnerskimi službami za odnose z javnostmi. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Kriptoborza Binance nudi priložnost vodji marketinga in komuniciranja (m/ž), ki bo skrbel za rast skupnosti, ustvarjanje skupin in upravljal družbena omrežja. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Oglaševalska agencija SHIFT v svoje vrste vabi direktorja projektov (m/ž), ki bo sodeloval pri vodenju in strateškem snovanju oglaševalskih kampanj nad in pod črto ter digitalnih kampanj. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu, ali na spela.zorz@shiftagency.si.

Trenkwalder v svojo sredino vabi vodjo digitalnega marketinga (m/ž) za načrtovanje in izvedba marketinških projektov za lastne blagovne znamke. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Mercator krepi ekipo marketinga in razvoja z višjim strokovnim sodelavcem (m/ž) na področju upravljanja odnosov s kupci. Kandidat bo med drugim skrbel za reševanje reklamacij in pomoč strankam pri različnih digitalnih storitvah. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca.

Medijska hiša Backkpack zaposli vodjo digitalnega marketinga (m/ž), ki bo skrbel za email marketing, marketinško strategijo, oglaševanje na Facebooku, Instagramu in Googlu ter pomagal pri organizaciji dogodkov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Hofer išče sodelavca (m/ž) v marketinškem oddelku tiska, ki bo pomagal pri zbiranju, urejanju in pripravi podatkov za izvedbo projektov s področja marketinga. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Agencija PM, poslovni mediji zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo odgovoren predvsem za poslovne analize na področju digitalnega marketinga. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija beglobal v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo pripravljal vsebine in strategije za Facebook in Instagram. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija WeScale nudi priložnost strokovnjaku za e-poštni marketing (m/ž) za samostojno upravljanje z e-poštnimi akcijami za tri do štiri naročnike. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Helios v svojo sredino vabi vodjo projektov tržnega komuniciranja (m/ž) z izkušnjami na področju trženja blagovnih znamk, odnosov z javnostmi in korporativnega komuniciranja. Prijave zbirajo na alenka.pegan@helios.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Lekarna Ljubljana zaposli vodjo oddelka za spletno prodajo in digitalni marketing (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje, organizacijo, spremljanje in izvajanje delovnega procesa v skladu z zakoni, statutom zavoda in sklepi sveta zavoda. Prijave zbirajo do 10. oktobra 2021 na kadri@lekarna-lj.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Nutrisslim, ki upravlja blagovno znamko Nature's finest, išče sodelavca na področju digitalnega in vplivnostnega marketinga (m/ž) za postavitev strategije vsebinskega marketinga ter skrb za odnose z vplivneži, agencijami in mediji. Prijave zbirajo do 5. oktobra 2021 na zaposlitev@nutrisslim.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Kovinoplastika Lož nudi priložnost sodelavcu za marketing (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri pripravi poslovnih strategij in koordinaciji strateškega razvoja. Prijave zbirajo do 15. oktobra 2021 preko portala Mojedelo.com.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji