delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Httpool, Lesnina, Pro Plus in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo bolj »klasične« marketinške strokovnjake.

Httpool zaposli operativnega direktorja (m/ž), ki bo odgovoren za doseganje strateških globalnih ciljev. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Agencija IR IMAGE zaposli sodelavca na področju digitalnega marketinga (m/ž). Kandidat bo sodeloval pri vodenju oglaševalskih akcij na Facebooku, Googlu, YouTubu in LinkedInu pa tudi pri pripravi vsebin za in upravljanje e-poštnih akcij. Prijavite se lahko do 25. novembra 2021 na info@ir-image.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Continental išče sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri optimizaciji komunikacijske strategije, osredotočene na končne kupce. Prijavite se lahko do 28. novembra 2021 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Publicis Slovenija išče oblikovalca (m/ž) z znanjem Adobe Creative Cloud oziroma foto- in videomontaže, ki bo sodeloval pri ustvarjanju različnih spletnih in tiskanih oglasov.Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Zdravstvena zavarovalnica Triglav zdravje v svoje vrste vabi strokovnjaka za marketing (m/ž) za razvoj in upravljanje strategij, kampanj in projektov. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete nudi priložnost vodji projektov v marketingu (m/ž), ki bo vodil projektne in marketinške akcije, ustvarjal vsebine, pripravljal poročila in organiziral izobraževalne dogodke. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus išče skrbnika ključnih kupcev oziroma tržnika oglasnega prostora (m/ž), ki bo odgovoren za vzdrževanje in širitev poslov na področju trženja zunanjih oglasnih površin. Prijave zbirajo do 28. novembra 2021 na zaposlitev@amicus.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Pro Plus v svojo sredino vabi asistenta vodje projektov trženja (m/ž). Delo bo obsegalo predvsem vnos oglasov v interni informacijski sistem MIS (za televizijo in spletne strani) ter spremljanje in urejanje oglasnega prostora. Prijave zbirajo do 30. novembra 2021 preko spletnega obrazca.

Lesnina zaposli asistenta za nabavo in spletni marketing (m/ž) za urejanje spletnih vsebin, raziskavo trga in cen in organizacijo komunikacijskih akcij. Prijavite se lahko do 30. novembra 2021 preko spletnega obrazca.

Škofjeloško podjetje Nevron iščejo vodjo marketinga (m/ž) za izvajanje in koordinacijo medorganizacijskih (B2B) marketinških aktivnosti s poudarkom na digitalnem marketingu. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji