delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Httpool, Harvey Norman, Orbico in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je po dolgem času nekoliko več »klasičnih« marketinških delovnih mest.

MOL Slovenija išče vodjo korporativnih komunikacij (m/ž), ki bo prevzel različne kompleksne naloge s celotnega spektra korporativnega komuniciranja in bo pri tem sodeloval s sodelavci na ravni Skupine MOL, agencijami in oddelki znotraj podjetja. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Httpool zaposli produktnega vodjo (m/ž), ki bo skrbel za razvoj spletnega produkta skozi njegov celoten življenjski cikel. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Danfoss išče vodjo tržnega komuniciranja (m/ž) z izkušnjami iz medorganizacijskega segmenta in razumevanjem različnih skupin strank. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Podjetje GA+kuhinje,  trgovec kuhinj in bele tehnike, v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca za marketing (m/ž), ki bo med drugim skrbel za družbena omrežja in pisal članke s področja kuhinj in bele tehnike. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 na kadri@ga.si, več o delovnem emstu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Trgovec Harvey Norman nudi priložnost asistentu vodje spletne trgovine (m/ž) za podporo pri upravljanju nadgradenj spletne strani, urejanju kategorij in pripravo opisov artiklov. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Sensilab išče strokovnjaka za učinkovitostni marketing (m/ž) za načrtovanje, optimizacijo in analizo digitalnih kampanj na 17 trgih. Prijave zbirajo na zaposlitev@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Skupina Orbico, distributer znamk P&G, Mondelez, Mars, Lavazza in Manner, v svojo sredino vabi skrbnika trženja (m/ž) za pripravo pripravo prodajnih in marketinških načrtov. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Zavarovalnica Generali nudi priložnost strokovnemu sodelavcu za spletno prodajo (m/ž), za upravljanje z bazami podatkov in upravljanje odnosov s strankami. Prijavite se lahko do 18. septembra 2022 preko spletnega obrazca.

Kovinoplastika Lož v svoje vrste vabi vodjo blagovne znamke (m/ž) za obdelavo trga in merjenja zadovoljstva kupcev. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022 preko portala Mojedelo.com.

Trgovec s pohištvom Lesnina nudi priložnost tekstopiscu (m/ž) za pisanje prodajnih vsebin za različne spletne medije, kot so oglasi, novice in e-novičniki. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija W3B zaposli strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi in vodenju oglaševalskih akcij na Googlu in Facebooku (vsi formati in oblike), pripravi medijskih načrtov in poročanju. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji