delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Hofer, GR8, Bold.group in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več priložnosti za »digitalce«.

Hofer zaposli vodjo oddelka za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo poleg vodenja oddelka za odnose z javnostmi skrbel še za načrtovanje in izvajanje raznolikih eksternih in internih komunikacijskih aktivnosti in usmerjanje agencij. Prijave zbirajo do 3. julija 2022 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija Bold.group nudi priložnost vodji projektov digitalnega marketinga (m/ž). Idealen kandidat dobro pozna sodobne tehnologije, analitiko in uporabniško izkušnjo, ima izkušnje v svetovalni prodaji in veščine projektnega vodenja ter vodstvene izkušnje. Prijavite se lahko do 10. julija 2022 na play@boldgroup.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu

Družba Microcop išče strokovnjaka za produktni marketing (m/ž), ki bo prispeval k prepoznavnosti storitve InDoc EDGE v oblaku in ustvarjanju digitalnih zgodb strank podjetja. Prijave zbirajo do 17. julija 2022 na zaposlitev@mikrocop.com, več odelovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Družba TKK išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo blagovnih znamk (m/ž) in upravljavca digitalnih vsebin (m/ž).

Agencija IR Image v svojo ekipo vabi ustvarjalca vsebin (m/ž) za ustvarjanje prepričljivih vsebin za komunikacijske kampanje, urejanje družbenih omrežij in upravljanje e-mail marketing kampanj. Prijavite se lahko na info@ir-image.si, več informacij pa lahko najdete na LinkedInu.

Digitalna agencija agencija GR8 v svojo sredino vabi strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž) za načrtovanje, pripravo in postavitev oglaševalskih kampanj. Prijave zbirajo na sasa@greight.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Podjetje Eggoglow, ki deluje na področju nege kože, išče vodjo vplivnostnega marketinga (m/ž) z vsaj enim letom delovnih izkušenj na področju marketinga z vplivneži ali digitalnega marketinga na splošno. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Ptujski startup Databox v svojo ekipo vabi produktnega vodjo (m/ž), ki bo s svojim znanjem in izkušnjami pomagal pri nadaljnjem razvoju produkta in podjetja. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer najdete tudi podrobnejše informacije o delovnem mestu.

Zavarovalnica Triglav išče strokovnega sodelavca za marketinško avtomatizacijo (m/ž) za načrtovanje in izvajanje avtomatiziranih digitalnih kampanj za različne segmente strank. Prijavite se lahko do 26. junija 2022 preko spletnega obrazca.

Družba Sportradar, ki se ukvarja z analizo športnih podatkov, v svojo sredino vabi podatkovnega znanstvenika (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju modelov strojnega učenja in  statističnih modelov. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Ljubljanski grad zaposli strokovnega sodelavca v oddelku trženja (m/ž). Skrbel bo za vodenje področja oddajanja prostorov in s tem povezano podporo. Bdel bo nad organizacijo in izvajanjem najemov prostorov, izvedbo poročnih obredov ter nad izvedbo prireditev in dogodkov. Prijavite se lahko do 30. junija 2022 na nika.valentincic@ljubljanskigrad.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Cas Media, agencija za prodajo oglasnega prostora na športnih programih Sport klub in drugih tujih tematskih programih, nudi priložnost medijskemu načrtovalcu (m/ž) za terminsko umeščanje in razporejanje oglasnih spotov znotraj televizijskega oglasnega bloka po zahtevanih parametrih v strokovnem programu. Prijave zbirajo do 10. julija 2022 na portalu Mojedelo.com.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji