delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Hofer, GR8, Bold.group in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več priložnosti za »digitalce«.

Hofer zaposli vodjo oddelka za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo poleg vodenja oddelka za odnose z javnostmi skrbel še za načrtovanje in izvajanje raznolikih eksternih in internih komunikacijskih aktivnosti in usmerjanje agencij. Prijave zbirajo do 3. julija 2022 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija Bold.group nudi priložnost vodji projektov digitalnega marketinga (m/ž). Idealen kandidat dobro pozna sodobne tehnologije, analitiko in uporabniško izkušnjo, ima izkušnje v svetovalni prodaji in veščine projektnega vodenja ter vodstvene izkušnje. Prijavite se lahko do 10. julija 2022 na play@boldgroup.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu

Družba Microcop išče strokovnjaka za produktni marketing (m/ž), ki bo prispeval k prepoznavnosti storitve InDoc EDGE v oblaku in ustvarjanju digitalnih zgodb strank podjetja. Prijave zbirajo do 17. julija 2022 na zaposlitev@mikrocop.com, več odelovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Družba TKK išče dva nova sodelavca, in sicer vodjo blagovnih znamk (m/ž) in upravljavca digitalnih vsebin (m/ž).

Agencija IR Image v svojo ekipo vabi ustvarjalca vsebin (m/ž) za ustvarjanje prepričljivih vsebin za komunikacijske kampanje, urejanje družbenih omrežij in upravljanje e-mail marketing kampanj. Prijavite se lahko na info@ir-image.si, več informacij pa lahko najdete na LinkedInu.

Digitalna agencija agencija GR8 v svojo sredino vabi strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž) za načrtovanje, pripravo in postavitev oglaševalskih kampanj. Prijave zbirajo na sasa@greight.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Podjetje Eggoglow, ki deluje na področju nege kože, išče vodjo vplivnostnega marketinga (m/ž) z vsaj enim letom delovnih izkušenj na področju marketinga z vplivneži ali digitalnega marketinga na splošno. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Ptujski startup Databox v svojo ekipo vabi produktnega vodjo (m/ž), ki bo s svojim znanjem in izkušnjami pomagal pri nadaljnjem razvoju produkta in podjetja. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer najdete tudi podrobnejše informacije o delovnem mestu.

Zavarovalnica Triglav išče strokovnega sodelavca za marketinško avtomatizacijo (m/ž) za načrtovanje in izvajanje avtomatiziranih digitalnih kampanj za različne segmente strank. Prijavite se lahko do 26. junija 2022 preko spletnega obrazca.

Družba Sportradar, ki se ukvarja z analizo športnih podatkov, v svojo sredino vabi podatkovnega znanstvenika (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju modelov strojnega učenja in  statističnih modelov. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Ljubljanski grad zaposli strokovnega sodelavca v oddelku trženja (m/ž). Skrbel bo za vodenje področja oddajanja prostorov in s tem povezano podporo. Bdel bo nad organizacijo in izvajanjem najemov prostorov, izvedbo poročnih obredov ter nad izvedbo prireditev in dogodkov. Prijavite se lahko do 30. junija 2022 na nika.valentincic@ljubljanskigrad.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Cas Media, agencija za prodajo oglasnega prostora na športnih programih Sport klub in drugih tujih tematskih programih, nudi priložnost medijskemu načrtovalcu (m/ž) za terminsko umeščanje in razporejanje oglasnih spotov znotraj televizijskega oglasnega bloka po zahtevanih parametrih v strokovnem programu. Prijave zbirajo do 10. julija 2022 na portalu Mojedelo.com.

492

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

erikson
05. 07. 2022

Thomas Erikson je tudi v Sloveniji že znan avtor, saj so v slovenščini pri založbi Učila…

Nima smisla, da si zatiskamo oči pred dejstvom, da je na svetu ogromno slabih šefov. Veliko ljudi preprosto ne ve, kako voditi ljudi. In to velja…

manja porle
04. 07. 2022

Manja Porle je ustanoviteljica in direktorica produkcijske hiše Miss Moose Studio, pod…

Manja Porle zagovarja vodenje z zgledom. »Kar vedno pravim ekipi, je: raje delaj manj ur in takrat bolj učinkovito. Sproti jih učinkovitosti tudi…

milenaj
02. 07. 2022

Milena Jakovljević je pred desetimi leti skupaj s sestrama Nino Jakovljević in Sonjo…

Ne motivirajo me denar in nagrade, ampak to, da grem z veseljem v službo in da z ekipo ustvarjamo projekte, na katere smo ponosni. Smo pa vedno bolj…

Naši avtorji