služba pisarna računalnik
Razpisi

ZAPOSLUJEJO CELTRA, PUBLICIS GROUPE, FRODX IN DRUGI

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna se najdejo številne priložnosti tudi na »klasičnih« marketinških pozicijah.

Publicis Groupe Slovenia išče vodjo komunikacijskih projektov (m/ž), ki bo v podjetju skrbel za vodenje, organizacijo in koordinacijo projektov s kreativno ekipo in naročniki, ustvarjanje in vzdrževanje pozitivnega in trajnega odnosa z naročniki, sodelovanje pri pripravi kreativnih konceptov in komunikacijskih kampanj. Več o delovnem mestu preberite TU.

Marketinška agencija AV studio išče spletnega urednika, katerega naloga bo urednikovanje spletnih strani za domače in mednarodne naročnike. Nudijo delo za nedoločen čas s poskusno dobo šestih mesecev. Iščejo osebo, ki dobro pozna WorldPress, družbena omrežja, ima osnovno poznavanje programov za oblikovanje fotografij, razume SEO, se spozna na e-poštni marketing ipd. Več o tem, kakšna znanja in kompetence potrebujete ter kaj vse vam AV studio ponuja na delovnem mestu, si preberite TU.

V podjetju FrodX iščejo vodjo projektov za IT-projekte, kar pomeni nekoga, ki se ne ustraši, ko pridejo na dan besede, kot so SAP, integracija ali API, in ki se strinja, da to delovno mesto zahteva dobro organizirano osebo, ki bo znala biti natančna pri organizaciji in koordinaciji ljudi in dela. Kakšne so odgovornosti bodočega zaposlenega, kakšni so pogoji za prijavo in s čim jih lahko navdušite, pa preberite TU.  

Kreativni studio podjetja Celtra krepi svojo mednarodno ekipo pod vodstvom ene od bolj izkušenih in nagrajenih kreativnih vodij. Medse vabijo študenta/ko oz. absolventa/ko, ki ga/jo zanima digitalno oblikovanje in bi se rad/a izpopolnil/a na področju izdelave digitalnih kreativ, animacij in video vsebin z uporabo naprednih digitalnih orodij ter mu/ji ponujajo opravljanja praktičnega usposabljanja (internshipa). Ekipa sodeluje s svetovno znanimi blagovnimi znamkami in ima velik pomen v celotni skupini Celtra. Če vas zanima delo v dinamični ekipi, kjer imate možnost rasti in vpliva na uspeh organizacije ter se vidite v opisu, vas podjetje vabi, da se prijavite TU ali na lea@celtra.com.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji