delovna
Razpisi

Zaposlujejo Celtra, Httpool, Microsoft in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo predvsem strokovnjake za digitalni marketing.

Httpool išče regionalnega vodjo komuniciranja (m/ž), ki bo vodil regijski načrt komuniciranja in sodeloval z regijsko ekipo vodstva in globalno komunikacijsko ekipo. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Kreativni Studio podjetja Celtra krepi svojo mednarodno ekipo. Iščejo vodjo digitalne produkcije (m/ž), ki bo odgovoren za ohranjanje odnosov s strankami, vodenje zahtevnih projektov in usklajevanje globalne kreativne ekipe na dodeljenih projektih. Prav tako medse vabijo projektnega vodjo (m/ž), ki bo skrbel za vodenje srednje zahtevnih projektov, izvajanje operacij in procesov z namenom doseganja zastavljenih ciljev in izvajanje podpore vodji digitalne produkcije. Iščejo pa tudi okrepitve na področju oblikovanja, in sicer višjega oblikovalca (m/ž) in oblikovalca (m/ž) z izkušnjami v digitalnem oblikovanju.

Družba Danfoss išče dva nova sodelavca, in sicer strokovnjaka za učinkovitostne kampanje (m/ž) in vodjo tržnega komuniciranja (m/ž, nadomeščanje porodniške).  

Družba Mali zakladi v svojo sredino vabi vodjo spletne trgovine (m/ž), ki bo vodila aktivnosti razvoja spletnih trgovin in vrhunsko ekipo popeljala do visoko zastavljenih ciljev. Prijave zbirajo na nina@malizakladi, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Agilcon zaposli strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za načrtovanje in izvajanje dejavnosti digitalnega marketinga za dosego dogovorjenih KPI. Prijavite se lahko izzivi@agilcon.si ali preko LinkedIna.

Microsoft ima odprto delovno mesto vodje produktnega marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za področje varnostnih produktov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Studio Moderna v svojo ekipo vabi sodelavca za e-poštni marketing (m/ž), ki bo delal z e-poštnimi sistemi za ustvarjanje, izvajanje in spremljanje trženjskih kampanj. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Novartis išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo na strateški ravni skrbel za vključenost strank. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija 101 nudi priložnost strokovnjaku za video (m/ž), ki bo ustvarjal video vsebine z agencijsko ekipo. Še posebej navdušeni bodo nad prijavitelji, ki razumejo razliko med videi za različna družbena omrežja, native video formati in režiranimi video zgodbam. Prijave zbirajo na info@agencija101.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji