delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo BTC, Pro Plus, Propiar, Futura DDB in drugi

V tokratnem pregledu prostih delovnih mest lahko na svoj račun pridete tisti, ki vas zanima digitalni marketing, pa tudi delo v agencijah in medijih. Pozor, nekateri razpisi so aktualni samo še danes, nekateri pa le še nekaj dni.

Atlantic Grupa za znamko Barcaffé išče vodjo operativnega upravljanja blagovnih znamk (m/ž). Čas za prijavo imate le še danes (25. 3. 2022). Prijave sprejemajo na tej povezavi.

V družbi BTC iščejo vodjo digitalnih marketinških projektov (m/ž), ki bo med drugim skrbel za načrtovanje in izvedbo digitalnih projektov, vodenje in nadziranje izvedbe digitalno-oglaševalskih akcij in komuniciranja ter skrbel za razvoj novih digitalnih marketinških rešitev.  Prijave sprejemajo preko portala Moje delo.

Spletna trgovina Shoppster zaposli vodjo projektov v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo do 15. aprila 2022 preko portala MojeDelo.

Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva v svojo marketinško ekipo vabi referenta za digitalne storitve (m/ž). Prijave sprejemajo do 31. marca 2022 na e-naslovu anze.hirsl@kemofarmacija.si

Medijska hiša Pro Plus zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo med drugim poskrbel/-a za pripravo komunikacijskih načrtov in operativno upravljanje družbenih omrežij, kreativno ustvarjanje vsebine in sodelovanje z vplivneži. Prijavite se lahko do 4. aprila 2022 na povezavi. Iščejo tudi spletnega novinarja (m/ž) za rubriko POP IN, do 27. marca 2022 pa se še lahko prijavite tudi za delovno mesto predstavnika za odnose z javnostmi (m/ž).

Družba za strateško komuniciranje Propiar je objavila razpis za delovno mesto svetovalca in mlajšega svetovalca. Kot pravijo, v svojo ekipo vabijo komunikatorja, ki mu srce zaigra ob misli na odnose z mediji in vplivneži, ustvarjanje vsebin na družbenih omrežjih ter goji posebno ljubezen do življenjskostilnih vsebin. Prijave zbirajo do ponedeljka, 28. marca 2022, na tilen.lamut@propiar.com

Če znate svoje misli elegantno spraviti na papir in poznate zakonitosti pisanja besedil za splet, se lahko pridružite ekipi ustvarjalcev vsebin v agenciji Futura DDB. Prijave sprejemajo do 27. marca 2022 na branka.bizjak@futura.si.

V podjetju AKIDS, ki združuje blagovni znamki Baby center in Pikapolonica, iščejo samostojnega sodelavca za spletni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo preko portala Moje delo do 6. aprila 2022.

Celjsko podjetje Hermi išče nove sodelavce (m/ž)  v digitalnem marketingu. Prijave zbirajo do 31. marca 2022 na e-naslovu nina.saje@hermi.si.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Digitalna agencija Optiweb išče vodjo razvoja (m/ž), ki bo prevzel vodenje ekipe razvijalcev ter sodeloval s prodajno ekipo in pri načrtovanju tehničnih specifikacij. Več o razpisu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Kreativni studio podjetja Celtra dodatno krepi svojo mednarodno ekipo in išče glavnega oblikovalca (m/ž). Prijavite se lahko na povezavi.

Oglaševalska agencija AV studio nudi priložnost izkušenemu spletnemu oblikovalcu (m/ž) z vsaj petimi leti izkušenj s področja oblikovanja spletnih aplikacij in spletnih mest, ki sledijo pravilom odzivnega spletnega oblikovanja (RWD). Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Digitalna agencija POINT OUT v svojo ekipo vabi dva nova sodelavca, in sicer vodjo digitalnih projektov (m/ž) in digitalnega stratega (m/ž). Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 27. marca 2022 na povezavi.

V agenciji Luna \TBWA iščejo mlajšega vodjo projektov (m/ž). Osebe, ki menijo, da znajo ohranjati ravnotežje med željami naročnikov in idejami kreativcev, naj pošljejo svoj življenjepis na info@luna.si do konca ponedeljka, 28. marca 2022.

Intervju

draksler6
23. 09. 2023

Z Gregorjem Drakslerjem, ki sodi med najbolj izkušene direktorje marketinga na področju…

Vedno se srečujemo z izzivom, ali naj bo oglasno sporočilo bolj kreativno ali strogo prodajno, toda na koncu moramo doseči določene številke, kar je…

Primož Zupan
16. 09. 2023

V založbi Rokus Klett so predstavili novost na našem trgu – tečaje programiranja Coders…

Zaradi nenehne digitalizacije na vseh ravneh in področjih življenja postajajo tovrstna znanja, torej digitalne veščine, pomemben del našega vsakdana…

Božidar Abramović
09. 09. 2023

V okviru konference medijskih trendov SEMPL, ki se v Portorož vrača 19. in 20. oktobra…

Medijska ali katera koli druga komunikacijska agencija, ki ne bo sprejela sprememb, ki jih prinašajo orodja umetne inteligence, ne bo kos izzivom…

Naši avtorji