delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Bird Buddy, Pro Plus, Sparkasse in drugi

Če iščete zaposlitev v digitalnem marketingu, je tokratni pregled delovnih mest tedna pravi za vas.

Visa v Sloveniji širi svojo ekipo in išče starejšega vodjo naročnikov v marketingu (senior client marketing manager) (m/ž). Od novega člana  ekipe Visa pričakuje, da bo uspešno načrtoval in koordiniral marketinške akcije v Sloveniji in na Hrvaškem ter podpiral lokalne poslovne strokovnjake in cilje blagovne znamke Visa v Sloveniji. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Krka nudi priložnost pomočniku za blagovne znamke za izdelke brez recepta v marketingu (m/ž) za sodelovanje z agencijami pri pripravi komunikacijskih akcij, oblikovanju embalaže izdelkov, trženjskih raziskavah in pisanju strokovnih in marketinških besedil ter pripravljanju predstavitev. Prijavite se lahko do 24. januarja 2022 preko spletnega obrazca.

Banka Sparkasse zaposli sodelavca za komuniciranje (m/ž) s poudarkom na internem komuniciranju in odnosih z javnostmi. Prijave zbirajo do 31. januarja 2022 na zaposlitev@sparkasse.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Uredništvo portala 24.ur.com v svojo ekipo vabi digitalnega strokovnjaka (m/ž) za optimizacijo spletnih vsebin in pripravo digitalnih oglasov ter distribucijo vsebin na družbenih omrežjih. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Start-up Bird Buddy v svojo sredino vabi ustvarjalca spletnih vsebin (m/ž), ki bo poleg ustvarjanja vsebin za blog sodeloval tudi pri optimizaciji vsebin. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Modna znamka Tom Tailor zaposli urednika spletne trgovine (m/ž) za administrativno vzdrževanje spletne trgovine, objavo vsebin in pripravo e-poštnih akcij za sedem držav. Prijave zbirajo do 31. januarja 2022 na zaposlitev@tom-tailor.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

V Merkurju na delovnem mestu skrbnika blagovnih skupin (m/ž) vijaki in zaščita ter avtomobilski program iščejo dva nova sodelavca. Prijave sprejemajo na zaposlitev@merkur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Sensilab v svojo sredino vabi spletnega oblikovalca marketinških vsebin (m/ž), ki bo pomagal ustvarjati podobo blagovnih znamk podjetja Sensilab in podpiral njihove marketinške aktivnosti. Prijave zbirajo na zaposlitev@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija Futura DDB zaposli ustvarjalca vsebin (m/ž), katerega glavna naloga bo vzdrževanje in soustvarjanje portala znanja agencijske mreže DDB, imenovanega Brain. Prijave zbirajo do 19. januarja 2022 na agency@futura.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

V Spletniku zaposlijo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) z vsaj dvema letoma izkušenj, ki bi prevzel pripravo novih in vodenje obstoječih akcij na Googlu in v manjšem obsegu tudi na Facebooku. Prijave zbirajo na povezavi, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Red Orbit išče marketinškega strokovnjaka za vsebine in optimizacijo v iskalnikih (m/ž), ki bo pripravljal vsebinske načrte in sodeloval pri optimizaciji za različne naročnike. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Oglaševalska agencija Epic išče strokovnjaka za oglaševanje na Googlu (m/ž) za samostojno izvedbo in vodenje oglaševalskih akcij na različnih trgih. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Marketing magazin zaposli asistenta v prodaji (m/ž). Vabljeni predvsem začetniki, ki želijo hitro napredovati in biti dobro nagrajeni. Zaželeni so poznavanje osnov prodaje, dobro pisno in ustno izražanje in vztrajnost. Izbrani kandidat/kandidatka bo dobil odličnega mentorja za hiter razvoj. Na obe delovni mesti se lahko prijavite na info@marketingmagazin.si.

Bisol nudi priložnost strokovnjaku za marketing (m/ž) za pisanje in prevajanje strokovnih in marketinških besedil ter urejanje spletne strani vključno s pripravo člankov, novic in obvestil. Prijave zbirajo na nina.kralj@bisol.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

V svetu blockchaina se vse dogaja s hitrostjo, ki je svetlobna v primerjavi z običajnim svetom, toda tehnologija je vedno bolj preizkušena in postaja…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

Če so nam oddaje nekaj pokazale, je to, da slovenski kupci želijo vedeti, od kod izvira hrana, ki jo uživajo.

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji