delovna mesta
Razpisi

Zaposlujejo Atlantic Grupa, Red Orbit, Viberate in drugi

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja največ iščejo strokovnjake za digitalni marketing.

Digitalna agencija Red Orbit išče tri nove sodelavce, in sicer strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), strokovnjaka za optimizacijo v iskalnikih (m/ž) in strokovnjaka za vsebinski marketing (m/ž).

Atlantic Grupa nudi priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž), ki bo sodeloval pri pripravi strategije digitalnega marketinga in njeni izvedbi. Prijave sprejemajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Viberate zaposli oblikovalca uporabniške izkušnje (m/ž) z večletnimi izkušnjami z oblikovanjem spletnih in mobilnih produktov. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu jobs@viberate.com, več informacij o delovnem mestu pa najdete na povezavi.

Spletna trgovina Shoppster zaposli vodjo digitalnega marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za upravljanje digitalnih kampanj na različnih platformah za oglaševanje. Prijavite se lahko le še danes preko portala Mojedelo.com.

Marketinški oddelek banke Sberbank ima prosto delovno mesto za strokovnjaka za oglaševanje (m/ž). Kandidat bo sodeloval pri ustvarjanju vsebin za oglaševalske akcije oziroma aktivnosti pod črto, spremljanju učinkovitosti oglaševanja in znamčenju Sberbank. Vaše prijave pričakujejo do 30. novembra 2020 preko spletnega obrazca.

Tuš v svojo sredino vabi analitika (m/ž) v oddelku IT-ja, ki se bo ukvarjal z analizami z uporabo orodij BI in SQL. Prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com.

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji