delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Adacta, Telekom Slovenije, Sensilab in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest trga so (ponovno) najbolj iskani digitalni kadri.

Finančno tehnološka družba Adacta krepi oddelek marketinga s strokovnjakom za pridobivanje novih stikov (m/ž), ki bo poleg pridobivanja potencialnih stikov pomagal pri vsebinski strategiji. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Sensilab išče strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž), ki bo sodeloval pri oglaševanju na izbranih trgih za izbrane blagovne znamke. Več o prijavi in delovnem mestu najdete na LinkedInu.

V agenciji za komuniciranje IPPR iščejo asistentko na področju odnosov z javnostmi (m/ž), ki bo opravljal/a delovne naloge z različnih področij – s poudarkom na tehnologiji, izobraževanju, lifestylu in turizmu. Delo bo zajemalo predvsem pripravo PR-materialov, komunikacijo s predstavniki medijev in podporo pri pokrivanju dogodkov naših naročnikov. Prijave zbirajo do 29. oktobra 2021 na irena.pavcic@ippr.si.

Družba Kragelj arhitekti išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo skrbel za promocijo storitev podjetja na lokalnem in regionalnih trgih ter za druge marketinške aktivnosti in trženjsko komunikacijo. Prijavite se lahko do 11. novembra 2021 na info@kragelj.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Agencija W3B zaposli dva nova sodelavca, in sicer pisca vsebin (m/ž) in upravljavca digitalnih oglaševalskih kampanj (m/ž)

Telekom Slovenije zaposli analitika na področju digitalnega marketinga (m/ž) za analizo podatkov v Google Analytics. Prijave sprejemajo do 22. oktobra 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija POINT OUT ima odprto delovno mesto strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž) za pripravo strategij oglaševanja in izvedbo oglaševalskih akcij z nadzorom ter optimizacijo od začetka do konca. Prijave zbirajo do 17. oktobra 2021 na povezavi.

Agencija Strobl)Advertising zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž) za samostojno kreativno in izvedbeno oblikovanje. Prijave zbirajo do 17. oktobra 2021 na zaposlitev@strobl-advertising.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Vitapur v svojo ekipo vabi asistenta v marketingu in maloprodaji (m/ž), ki bo sodeloval pri različnih nalogah, projektih in ostalih operativnih delih znotraj oddelka maloprodaje in marketinga, pripravi poslovnih analiz ter pripravi predlogov različnih stroškovnih in tržnih kalkulacij. Prijave zbirajo do 20. oktobra 2021 na kadri@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Httpool išče regijskega vodjo komuniciranja (m/ž), ki bo deloval v skladu z regijskim načrtom komuniciranja in sodeloval z partnerskimi službami za odnose z javnostmi. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Kriptoborza Binance nudi priložnost vodji marketinga in komuniciranja (m/ž), ki bo skrbel za rast skupnosti, ustvarjanje skupin in upravljal družbena Trenkwalder v svojo sredino vabi vodjo digitalnega marketinga (m/ž) za načrtovanje in izvedba marketinških projektov za lastne blagovne znamke. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Mercator krepi ekipo marketinga in razvoja z višjim strokovnim sodelavcem (m/ž) na področju upravljanja odnosov s kupci. Kandidat bo med drugim skrbel za reševanje

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji