bla
Razpisi

Zaposlujejo A1 Slovenija, Hofer, Paloma in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je ponovno nekoliko več »klasičnih« marketinških služb.

Hofer zaposli sodelavca v oddelku marketinga (m/ž) za vodenje digitalnih projektov in sodelovanje pri digitalni strategiji. Prijave zbirajo do 22. junija 2022 na karierni spletni strani.

A1 Slovenija išče višjega produktnega vodjo (m/ž) za vodenje kompleksnih projektov podjetja, kot so načrtovanje, izvajanje in zaključevanje projektov znotraj rokov ter v okviru proračuna. Prijave zbirajo do 19. junija 2022 preko spletnega obrazca.

Paloma zaposli skrbnika blagovnih skupin (m/ž) za pripravo marketinških strategij in taktik za blagovne skupine. Prijave zbirajo na kariera@paloma.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ljubljanski grad zaposli strokovnega sodelavca v oddelku trženja (m/ž). Skrbel bo za vodenje področja oddajanja prostorov in s tem povezano podporo. Bdel bo nad organizacijo in izvajanjem najemov prostorov, izvedbo poročnih obredov ter nad izvedbo prireditev in dogodkov. Prijavite se lahko do 30. junija 2022 na nika.valentincic@ljubljanskigrad.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Cas Media, agencija za prodajo oglasnega prostora na športnih programih Sport klub in drugih tujih tematskih programih, nudi priložnost medijskemu načrtovalcu (m/ž) za terminsko umeščanje in razporejanje oglasnih spotov znotraj televizijskega oglasnega bloka po zahtevanih parametrih v strokovnem programu. Prijave zbirajo do 10. julija 2022 na portalu Mojedelo.com.

Zavarovalnica Triglav išče dva nova sodelavca, in sicer strokovnega sodelavca za marketinško avtomatizacijo (m/ž) in analitika v službi za komunikacijsko platformo (m/ž).

Vitapur nudi priložnost vodji projektov v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo skrbel za izboljšanje konverzije na prodajnih straneh in razvoj prodajnih lijakov. Prijavite se lahko do 20. junija na job@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Outfit7 v svojo ekipo vabi producenta video animacij (m/ž), ki se bo pridružil oddelku za distribucijo videovsebin. Skrbel bo za produkcijo 2D- in 3D-animacij vse od začetnega razvoja do predstavitve. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Pro Plus zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo komunikacijskih načrtov in operativno upravljanje družbenih omrežij na platformah Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn in YouTube. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji