delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo A1, Petrol, Pro Plus in drugi

Tokrat nove sodelavce iščejo predvsem marketinški oddelki.

Gorenjska banka išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) v sektorju marketinga za sodelovanje pri načrtovanju in izvedbi marketinških projektov. Prijave zbirajo do 27. oktobra 2021 na zaposlitev@gbkr.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Medijska hiša Pro Plus v svojo sredino vabi tekstopisca (m/ž) za snovanje kreativnih konceptov oglaševalskih kampanj za blagovne znamke Pro Plusa in sodelovanje s projektno ekipo pri izvedbi marketinških kampanj (predvsem produkcija oglasov). Prijavite se lahko do 7. novembra 2021 preko portala Mojedelo.com.

A1 zaposli strokovnjaka za vsekanalni (Omnichannel) program (m/ž), ki bo pomagal pri zbiranju izkušenj uporabnikov preko različnih kanalov, analizo kazalnikov zadovoljstva in oblikovanje izboljšav uporabniške izkušnje. Prijavite se lahko do 26. oktobra 2021 preko spletnega obrazca.

Petrol v svoje vrste vabi vodjo produktne skupine (m/ž), ki bo skrbel za vodenje produktne skupine prehrana. Kandidat bo med drugim sodeloval pri upravljanju življenjskega cikla ključnih produktnih skupin in prilagajanju ključnih produktnih skupin trgom, segmentom kupcev in prodajnim kanalom. Prijave sprejemajo do 27. oktobra 2021 preko spletnega obrazca.

Družba AKIDS, ki združuje znamki Pikapolonica in Babycenter, išče sodelavca v spletnem marketingu (m/ž) za urednikovanje spletnih strani in pripravo marketinških materialov za splet. Prijavite se lahko do 10. novembra 2021 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Studio Moderna zaposli sodelavca za e-poštni marketing (m/ž), ki bo vodil področje ustvarjanja, upravljanja in izvajanja e-poštvnih kampanj. Prijavite se lahko na recruitment@studio-moderna.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.

Oryx Gaming, ponudnik programske opreme in storitev za igričarsko industrijo, nudi priložnost marketinškemu analitiku (m/ž), ki bo osredotočen na zbiranje in analiziranje podatkov z namenom izboljšanja procesa odločanja, optimizacije ključnih kazalnikov uspešnosti in zagotavljanja, da bodo stranke dobile dobro storitev. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Doba Fakulteta išče sodelavca za digitalni marketing (m/ž) za samostojno urejanje spletnih strani in upravljanje družbenih omrežij. Prijavite se lahko do 2. novembra 2021 na zaposlitev@doba.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V agenciji za komuniciranje IPPR iščejo asistentko na področju odnosov z javnostmi (m/ž), ki bo opravljal/a delovne naloge z različnih področij – s poudarkom na tehnologiji, izobraževanju, lifestylu in turizmu. Delo bo zajemalo predvsem pripravo PR-materialov, komunikacijo s predstavniki medijev in podporo pri pokrivanju dogodkov naših naročnikov. Prijave zbirajo do 29. oktobra 2021 na irena.pavcic@ippr.si.

Družba Kragelj arhitekti išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo skrbel za promocijo storitev podjetja na lokalnem in regionalnih trgih ter za druge marketinške aktivnosti in trženjsko komunikacijo. Prijavite se lahko do 11. novembra 2021 na info@kragelj.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Agencija W3B zaposli dva nova sodelavca, in sicer pisca vsebin (m/ž) in upravljavca digitalnih oglaševalskih kampanj (m/ž)

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji