razpisi
Razpisi

Od zunanjega oglaševanja do klipinga (razpisi)

Zunanjo pomoč s pomočjo razpisov v tem tednu iščejo Radiotelevizija Slovenija, Arhiv Republike Slovenije, Univerza v Ljubljani in Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Radiotelevizija Slovenija preko razpisa išče ponudnika za najem zunanjih oglasnih površin za postavitev veleplakatov za oglaševanje svetovnega prvenstva v nogometu med 11. novembrom 2022 in 9. decembrom 2022.

Arhiv Republike Slovenije išče izvajalca digitalizacije filmskega arhivskega gradiva za leto 2022. Gre za digitalizacijo petih filmov, posnetih pred letom 1963. Razpis je odprt do 16. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Univerza v Ljubljani potrebuje pomoč pri storitvah spremljanja medijev in izvajanja letnih analiz za potrebe rektorata Univerze v Ljubljani. Razpis je odprt do 12. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Nacionalni inštitut za javno zdravje išče izvajalca za kreativno in grafično zasnovo oglaševalske akcije in zasnovo oglaševalskih aktivnosti (televizijskega oglasa, radijskega oglasa, video spletnega oglasa, oglasa (nalepke) za avtobuse ter vizualnih oglasov za splet in tisk (plakat)). Glavna tema je predstavitev preventivnih programov »Skupaj za zdravje«. Razpis je odprt do 22. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji