razpisi
Razpisi

Od promocije na tujih trgih do klipinga (razpisi)

V tokratnem pregledu aktualnih razpisov zunanje izvajalce iščeta SPIRIT Slovenija, Javni zavod za turizem Ptuj in Univerza v Mariboru.

Javna agencija SPIRIT Slovenija omogoča sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih. Mikro, malim in srednje velikim podjetjem je na voljo do največ 9.999 evrov, vlogo pa lahko oddajo do 15. septembra 2020 oziroma do porabe sredstev. Več informacij o razpisu najdete na povezavi.

Javni zavod za turizem Ptuj išče izvajalca za digitalizacijo kulturne dediščine. Predmet digitalne inovacije sta dve enoti NKD državnega pomena (Mestni stolp s Povodnovim muzejem ter del Ptujskega gradu) ter enota nesnovne kulturne dediščine (kurentova oprema, ki se nahaja v TIC Ptuj). Rapis je aktualen do 17. avgusta 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Univerza v Mariboru z razpisom išče pomoč pri klipingu. Izbrani izvajalec bo za naročnika opravljal storitev dnevnega spremljanja medijev za obdobje dveh let. Razpis je odprt do 14. avgusta 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete tukaj.

 

Naslovnica 479

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

stabej
10. 05. 2021

Podcast, podkast ali poddaja? Kdaj je smiselno sloveniti nove (tehnološke) izraze? Kako…

login
22. 04. 2021

Če vas zanima odgovor na zgornje vprašanje, si preberite roman Iza in samorog, v katerem…

Naši avtorji