razpisi
Razpisi

Od promocije na tujih trgih do klipinga (razpisi)

V tokratnem pregledu aktualnih razpisov zunanje izvajalce iščeta SPIRIT Slovenija, Javni zavod za turizem Ptuj in Univerza v Mariboru.

Javna agencija SPIRIT Slovenija omogoča sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih. Mikro, malim in srednje velikim podjetjem je na voljo do največ 9.999 evrov, vlogo pa lahko oddajo do 15. septembra 2020 oziroma do porabe sredstev. Več informacij o razpisu najdete na povezavi.

Javni zavod za turizem Ptuj išče izvajalca za digitalizacijo kulturne dediščine. Predmet digitalne inovacije sta dve enoti NKD državnega pomena (Mestni stolp s Povodnovim muzejem ter del Ptujskega gradu) ter enota nesnovne kulturne dediščine (kurentova oprema, ki se nahaja v TIC Ptuj). Rapis je aktualen do 17. avgusta 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Univerza v Mariboru z razpisom išče pomoč pri klipingu. Izbrani izvajalec bo za naročnika opravljal storitev dnevnega spremljanja medijev za obdobje dveh let. Razpis je odprt do 14. avgusta 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete tukaj.

 

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji