razpisi
Razpisi

Od pomoči turističnim ponudnikom do digitalne zrelosti (razpisi)

Slovenska turistična organizacija nadaljuje s pomočjo turističnim ponudnikom, Digitalno inovacijsko središče Slovenije pa omogoča pridobitev stopnje digitalizacije podjetja.

Slovenska turistična organizacija je odprla drugi krog prijav za javni razpis za spodbujanje trženjskih aktivnosti receptivnih organizatorjev potovanj in turističnih agentov na tujih trgih. Eden od ciljev razpisa je okrepiti poslovanje in ponoven zagon trženjskih aktivnosti receptivnih (t. i. incoming) organizatorjev potovanj in turističnih agentov zaradi posledic pandemije. Razpis je odprt do 10. junija 2021, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Preko Digitalnega inovacijskega središča Slovenije je odprt razpis za pridobitve ocene stanja stopnje digitalizacije podjetja s svetovanjem. Razpis je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, odprt pa je do 30. junija 2021. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Še vedno aktualni razpisi:

Ministrstvo za javno upravo je objavilo Javni razpis za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023. Skupna višina razpoložljivih sredstev javnega razpisa je 4.580.000 evrov, razpis pa je odprt do 30. julija 2021. Več o njem si lahko preberete na povezavi.

Slovenske železnice z javnim razpisom iščejo izvajalca za spremljanje in nadzor strategije digitalizacije v družbah Slovenskih železnic na področjih tovornega prometa, potniškega prometa, poslovnega IS, upravljanje železniškega prometa in upravljanja učinkovitosti. Razpis je odprt do 22. junija 2021, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano zbira ponudbe za zakup medijskega prostora za promocijo lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov iz sektorja mesa.  Javno naročilo vključuje pripravo medijske strategije (vključno z medijskim načrtom) in zakup oglasnega prostora za izvedbo nacionalne kampanje sektorja mesa jeseni 2021. Razpis je odprt do 30. junija 2021, razpisna dokumentacija je na voljo na povezavi.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji