Razpisi
Razpisi

Od podnebnih rešitev do Mladih upov (razpisi)

V tokratnem tedenskem pregledu razpisanih projektov se najde tudi družbeno odgovorni program.

IT Climate objavlja razpis za nove dejavnosti, ki se bodo začele z letom 2022.
V skladu s tem pozivom je na voljo delno financiranje za podporo razvoju novih zelo inovativnih komercialnih proizvodov ali storitev na področju podnebnih rešitev. Podpreti želijo inovatorje, raziskovalce, znanstvenike, trenerje in strokovnjake, da združijo moči v projektih, katerih cilj je pripeljati inovativne rešitve na evropski trg. Več o razpisu si lahko preberete na povezavi.

Odprt je 9. razpis Zavarovalnice Triglav Mladi upi, ki je namenjen mladim talentom s področij športa, umetnosti in znanosti ter mladim parašportnikom. Prijeve zbirajo do 14. oktobra 2021, več o razpisu pa si lahko preberete na povezavi.

Sklad Ideas Powered for Business SME Fund, ki ga sofinancirata Evropska komisija in Urad EU za intelektualno lastnino (EUIPO), vam ponuja nepovratna sredstva za osnovno pristojbino za prijavo znamk in modelov pri uradu za intelektualno lastnino v kateri koli državi članici EU, Uradu Beneluksa za intelektualno lastnino in/ali EUIPO. Pridobite lahko subvencijo v višini 1500 evrov.

Še vedno aktualni razpisi:

GEN energija z javnim razpisom išče komunikacijsko podporo, svetovanje in izvedbo komunikacijskih aktivnosti na področju korporativnih odnosov z javnostmi pri projektu JEK2. Vrednost naročila ocenjujejo na 1,4 milijona evrov (brez DDV). Razpis je odprt do 20. oktobra 2021, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Inovativnim mladim podjetjem, ki želijo pospešiti svojo prodajo in se širiti na nove trge, je namenjen razpis SK75. Čaka jih 75 tisoč evrov v obliki konvertibilnega posojila, ki ga pod ugodnimi pogoji omogoča Slovenski podjetniški sklad. Rok za prijave je 1. oktober 2021, vse podrobnosti glede prijave najdete na povezavi.

Slovenski podjetniški sklad preko javnega poziva dodeljuje vavčerje za digitalni marketing. Namen vavčerja je uvajanje digitalnega marketinga, s čimer se bo podjetjem »povečala konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje«. Skupna višina sredstev je več kot šest milijonov evrov, razpis pa je odprt do 31. decembra 2021. Vso dokumentacijo najdete na povezavi.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji